Hipp Combiotic 1 БИО мляко за кърмачета от момента на раждането 300гр

Прод.код 74537 / Тегло 0.35 кг.

Марка ХИП | HIPP
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 94 оценки)
16,79 лв.
Запази в любими Запази в любими

БИО мляко за кърмачета  на Hipp от момента на раждането. Близко по съдържание до кърмата. Моделирано както майчиното мляко: съдържа Пребиотик - галакто-олигозахариди от мляко (GOS) - подпомага развитието на здравословна чревна флора; с Пробиотик - натурални млечно-кисели бактерии, първоначално изолирани от майчиното мляко. Подпомага развитието на имунната система; съдържа дълговерижни полиненаситени Омега-3 и Омега-6 мастни киселини - особено важни в първите месеци на живота за развитието на нервната система, мозъка и зрението, а не се произвеждат самостоятелно в достатъчни количества. Лесно смилаемо и засищащо. Произведено от БИО суровини. Осигурява всички важни витамини, минерали и хранителни субстанции. Съдържа лесно смилаема скорбяла и адаптиран протеин, близък до майчината кърма. Доставя милиони активно млечно кисели бактерии всеки ден.


Начин на приготвяне:


Моля не претопляйте храната в микровълнова печка (опасност от изгаряне). Сварете прясна питейна вода и я оставете да се охлади до 40°-50°С*. Налейте 2/3 от приготвената, охладена вода в шишето за хранене. Напълнете дозиращата лъжица и я изравнете с нож. Изсипете количеството в шишето. Затворете шишето и разклатете. Добавете остатъка от водата и отново разклатете неколкократно. Изчакайте 7 минути до пълното разтваряне на продукта и отново разклатете до окончателно разтваряне. Проверете температурата - тя трябва да е около 37°С. *За да не увредите естествената млечно кисела култура (лактобацили) моля не приготвяйте с много гореща вода.


Хранителен план и дозиране:


Количеството за консумация за всяко хранене може да е различно при различните деца. Препоръчителните количества за консумация и броят на дневните хранения са ориентировъчни. Прочетете препоръчителните дози от таблицата на кутията.  Моля използвайте само мерителната лъжичка. На една мерителна лъжичка се използват 30 ml сварена вода.


Обем:


300 гр.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!