Подробно търсене

ХИАЛУРОН КАПС Х 30 ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ

Кат. номер 71436

Кратко описание
ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ ХИАЛУРОН КАПС.
Производител
КУАЙСЕР ФАРМА
Марка ДОПЕЛХЕРЦ
0 от 5
26,79 лв.
Запази в любими

Описание

ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ ХИАЛУРОН КАПС. Х 30

 

Хиалуроновата киселина е нормална съставка, която се съдържа в кожата и синовията в ставите. Нейните ценни свойства са капацитетът й да свързва вода, да съдейства за по-добрата хидратация на кожата, като по този начин поддържа тъканите еластични и в добро състояние.

 

ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ ХИАЛУРОН на Допелхерц Систем / Dopelherz System е хранителна добавка, която се грижи за нормалното състояние на кожата. Капсулите Хиалурон Допелхерц Систем са с високо съдържание на хиалуронова киселина, в комбинация с витамин С, цинк, биотин и коензим Q10. 

 

Кратка характеристика на основните съставки:

Коензим Q10 представлява силен антиоксидант, който много трудно се набавя чрез храната, тъй като е нестабилен при термична обработка. С напредване на възрастта неговата синтеза в организма също намалява.

Витамин С и Цинк засилват антиоксидантния му ефект и подпомагат нормалното състояние на кожата. Витамин С съдейства и за нормалното образуване на колаген от организма, като осигурява антиоксидантна защита.

Цинкът е важен микроелемент,който участва в процесите на делене на клетките.

Биотинът в съчетание с Коензим Q10 допринася за  допълнително производство на енергия и за нормалното състояние на кожата и косата.

 

Състав:

В 1 капсула Хиалурон Допелхерц Систем се съдържат:

70 mg Хиалуронова киселина; 30 mg Коензим Q10; 40 mg Витамин C; 100 μg Биотин; 5mg Цинк.

 

Дозировка и препоръчителен прием: По 1 капсула дневно.

 

Внимание: Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Хранителната добавка Хиалурон Допелхерц Систем не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца, при температура не повече от 25°C.

 

Опаковка: 30 капсули

 

Производител:

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели