0
Подробно търсене

ХЕПАТОФЕЛИН X 30 ВИТАХЕРБ

Кат. номер 19870

Кратко описание
ХЕПАТОФЕЛИН X 30 ВИТАХЕРБ   Хепатофелин е натурален продукт подкрепящ функциите на черния дроб, който съдържа оптимална доза екстракт от бял трън (силимарин), артишок, глухарче, соево и ленено масло.
Производител
ВИТА ХЕРБ
Марка ВИТА ХЕРБ | VITA HERB
0 от 5
14,49 лв.
Запази в любими

Описание

ХЕПАТОФЕЛИН X 30 ВИТАХЕРБ

 

Хепатофелин е натурален продукт подкрепящ функциите на черния дроб, който съдържа оптимална доза екстракт от бял трън (силимарин), артишок, глухарче, соево и ленено масло. В черния дроб се обработват и разграждат веществата, които приемаме. Злоупотребата с алкохол, тютюнопушенето, лекарствата, както и някои вируси и паразити, могат да предизвикат увреждания на черния дроб. Билковата терапия често е решение на голяма част от наблюдаваните проблеми, също е препоръчителна за профилактика.

 

Някои вещества и медикаменти, като парацетамол и ацетоминофен, натоварват черния дроб и не трябва да се прекалява с употребата им. Силимарина (екстракта от бял трън) е основната съставка на Хепатофелин и е един от най-ефективните природни продукти, за подобряване функцията на черния дроб и поддържане дейността на чернодробните клетки. Ефективността му е подкрепена от различни изследвания и той се използва от векове при различни чернодробни състояния. Артишокът е особено богат на цинарин - мощен антиоксидант, подкрепящ детоксикиращите функции на черния дроб и на отделителната система.

 

Активните съставки в Хепатофелин подкрепят чернодробната функция и хепатоцитите, помагат за противодействане на нежеланите ефекти при употребата на медикаменти, злоупотреба с алкохол и цигари. Те подкрепят нормализирането на нивата на чернодробните ензими. Налични данни сочат, че приемът на Хепатофелин увеличава с 23% регенеративните възможности на чернодробните клетки, след като в организма са се натрупали "вредители", вследствие употребата на алкохол, никотин, медикаменти и пр. Ефективността на веществата в Хепатофелин е подкрепена и от това, че те са в предварително разтворено състояние, което гарантира бързото им усвояване от организма.

 

Действието на активните съставки върху черния дроб и жлъчката, се отразява на метаболизма и подкрепя храносмилането. Артишокът засилва жлъчната секреция и диурезата, и в същото време стимулира метаболизма на холестерола. Глухарчето съдържа биоактивни вещества, които подпомагат секрецията и тонуса на храносмилателната система. То подкрепя дейността на черния дроб, диуретичната функция на бъбреците и пикочните пътища, както и на стомашно-чревния тракт. Хепатофелин съдържа и соево и ленено масло, имащи благоприятни ефекти върху метаболизирането на на мазнините в кръвта, регулацията на серумния холестерол и подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели