Подробно търсене

ХЕПАТОФЕЛИН X 30 ВИТАХЕРБ

Кат. номер 19870

Кратко описание
ХЕПАТОФЕЛИН X 30 ВИТАХЕРБ   Хепатофелин е натурален продукт подкрепящ функциите на черния дроб, който съдържа оптимална доза екстракт от бял трън (силимарин), артишок, глухарче, соево и ленено масло.
Производител
ВИТА ХЕРБ
Марка ВИТА ХЕРБ | VITA HERB
0 от 5
14,49 лв.
Запази в любими

Описание

ХЕПАТОФЕЛИН X 30 ВИТАХЕРБ

 

Хепатофелин е натурален продукт подкрепящ функциите на черния дроб, който съдържа оптимална доза екстракт от бял трън (силимарин), артишок, глухарче, соево и ленено масло. В черния дроб се обработват и разграждат веществата, които приемаме. Злоупотребата с алкохол, тютюнопушенето, лекарствата, както и някои вируси и паразити, могат да предизвикат увреждания на черния дроб. Билковата терапия често е решение на голяма част от наблюдаваните проблеми, също е препоръчителна за профилактика.

 

Някои вещества и медикаменти, като парацетамол и ацетоминофен, натоварват черния дроб и не трябва да се прекалява с употребата им. Силимарина (екстракта от бял трън) е основната съставка на Хепатофелин и е един от най-ефективните природни продукти, за подобряване функцията на черния дроб и поддържане дейността на чернодробните клетки. Ефективността му е подкрепена от различни изследвания и той се използва от векове при различни чернодробни състояния. Артишокът е особено богат на цинарин - мощен антиоксидант, подкрепящ детоксикиращите функции на черния дроб и на отделителната система.

 

Активните съставки в Хепатофелин подкрепят чернодробната функция и хепатоцитите, помагат за противодействане на нежеланите ефекти при употребата на медикаменти, злоупотреба с алкохол и цигари. Те подкрепят нормализирането на нивата на чернодробните ензими. Налични данни сочат, че приемът на Хепатофелин увеличава с 23% регенеративните възможности на чернодробните клетки, след като в организма са се натрупали "вредители", вследствие употребата на алкохол, никотин, медикаменти и пр. Ефективността на веществата в Хепатофелин е подкрепена и от това, че те са в предварително разтворено състояние, което гарантира бързото им усвояване от организма.

 

Действието на активните съставки върху черния дроб и жлъчката, се отразява на метаболизма и подкрепя храносмилането. Артишокът засилва жлъчната секреция и диурезата, и в същото време стимулира метаболизма на холестерола. Глухарчето съдържа биоактивни вещества, които подпомагат секрецията и тонуса на храносмилателната система. То подкрепя дейността на черния дроб, диуретичната функция на бъбреците и пикочните пътища, както и на стомашно-чревния тракт. Хепатофелин съдържа и соево и ленено масло, имащи благоприятни ефекти върху метаболизирането на на мазнините в кръвта, регулацията на серумния холестерол и подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели