Кетозал шампоан, за лечение и профилактика пърхот, себорейни дерматити, разноцветен лишей 60мл., Chemax Pharma

Прод.код 25659 / Тегло 0.09 кг.

Марка ХИМАКС | CHEMAX
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 151 оценки)
14,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Кетозал Шампоан 60мл Химакс – Chemax е лекарствено средство от специален клас козметични продукти с терапевтично предназначение, специално създадени да третира чувствителна кожа.

Поради своите активни съставки, този продукт може да се ползва както за миене на скалп, така и други чувствителни места от тялото, в това число и лицето.

Какво представлява Кетозал Шампоан 60мл Химакс – Chemax

Кетозал Шампоан 60мл Химакс – Chemax е на основата на кетоконазол, което е противогъбично химично съединение от семейството на имидазолите.

Те са изключително ефикасни при борбата с голям диапазон от гъбични инфекции, дори те да са налични в кръвобръщението на пациента.

Това означава, че те са едни от най-добрите средства за борба с раздразнен скалп, при наличие на пърхот и най-вече при инфекции причинени от микоцитната култура наречена Malassezia furfur.

Те я изключително често срещана микоцитна култура, която вирее на влажни места, особено наранена кожа, при която проверяването е рядко срещано.

За да се справите с подобна инфекция, и последиците от нея, можете спокойно да използвате Кетозал като терапевтичен продукт.

Дълготрайната употреба на Кетозал не само ще предотврати повторната поява на инфекция от Malassezia furfur, но също така ще позволи на вашата кожа да заздравее и възвърне своя тонус.

Кога най-често се предписва Кетозал

Макар и продуктът да не се предлага с лекарско предписание, онова, на което е добре да обърнете внимание е консултацията с лекар и дерматолог.

Нужно е, преди да започнете терапията, да се установи точния вид на гъбичната инфекция, тъй като това може да помогне за по-точното и специфично третиране на конкретния вид инфекция.

Хора с оплаквания и симптоми подобни на инфекции като себорейни дерматити, питириазис верзиколор, още наречен разноцветен лишей, също усещат значително облекчения дори след едно измиване с Кетозал.

Други съставки на Кетозал водят до по-ефикасното натрупване на защитни слоеве и премахването на гъбични инфекции. В състава на терапевтичния шампоан има:

  • Натриев лаурил-етокси сулфат;
  • Динатриев лаурет сулфосукцинат;
  • Моноетаноламид на кокосовата киселина;
  • Хидролизиран колаген.

Благодарение на тяхното тандемно взаимодействие, тези вещества предоставят значително увеличена ефективност, благодарение на която всеки човек може да се наслади на пълно освобождаване и възвръщане на здрава кожа на скалпа и лицето.

Защо да закупите своите лекарства от AptekaMedea.bg

Можете да вземете лекарство от нас на по-добра цена от всички други аптеки.

Това се случва без да направим компромис с качеството на самите продукт, и е възможно само и единствено благодарение на дългогодишното ни партньорство с много български и чуждестранни фармацевтични компании.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах