Камилия при смущения свързани с поникване на зъбите при кърмачета, 1мл, 10 опаковки, Boiron

Прод.код 71595 / Тегло 0.04 кг.

Марка БОАРОН | BOIRON
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 62 оценки)
11,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Засиленото внимание към грижата на новородени и подрастващи деца, особено в периода на изникването на първите зъбки, се фокусира върху разрешаване на дискомфорта и проблемите изникващи при този формативен период в техния живот.

Особено травмиращи за вашето бебе може да бъде изникването на най-първите му зъби. Този период може да бъде характеризиран с неспокойствие, температура, засилено внимание над устата и раздразнение на венците.

За да помогнат на своите рожби и да направят този период по-спокоен и лесен, много родители избират Камилия Сол 1мл X 10.

Какво е Камилия Сол 1мл X 10

Камилия Сол 1мл X 10 е хомеопатичен перорален разтвор, който се използва без лекарско предписание при кърмачета. Той служи да олекоти раздразнението на венците и да успокои болката от израстващите зъби.

Приложението му е строго специфично и се извършва точно както вашият лекар или фармацевт ви е предписал. Правилното приложение на бистрата и безцветна течност е директно в устата, като течността не се капе в очите и не се инжектира.

Подходящата доза за вашето дете може да варира, но статистически успех се намира при приложение на Камилия 3 до 6 пъти на ден при прием на една еднодозова опаковка. Да не се приема повече от 8 дни, като очаквания ефект трябва да настъпи до 3 дни.

Ако не получите резултати до 3 дни след началото на прием на Камилия, е необходимо да се свържете с вашия лекар или фармацевт, за да се установи причината за раздразнението на бебето.

Защо да изберете този продукт за вашето кърмаче

Това, което е най-важно за всеки родител, е това лекарствата, които неговото дете приема, да бъдат ефективни и безопасни. Именно това прави Камилия Сол толкова търсен и желан продукт за бебета.

Неговата напълно естествена формула, съдържаща chamolilla vulgaris 9CH, phyntolacca deccanta 5CH и rheum 5CH, е изключително щадяща към бебешкия организъм. Тези вещества са леки за организма, съдържащи важни съставки, които често се асоциират с естествен успокояващ ефект.

Неговото приложение е изключително безопасно, като най-основната причина за това е неговия естествен, необработен вид.

Самото прилагане се прави перорално, като всяка предварително премерена доза се намира под стерилна форма, което допълнително увеличава безопасността на препарата.

Каква е гаранцията, която AptekaMedea.bg ви дава

Гаранцията, която дава на всеки наш клиент, без значение какво точно пазарува, е гаранция за безопасност и качество.

Дали купувате козметика, лечебни препарати или предпазни средства за работа, това, което AptekaMedea.bg ще ви гарантира е качество на избрания от вас продукт – без компромис или излишно начислени разходи от ваша страна.

Начин на употреба

Как да използвате Камилия перорален разтвор

Дозировка

По 1 еднодозова опаковка 3 до 6 пъти за 24 часа, в продължение на 3 до 8 дни.

Ако симптомите продължават след третия ден, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, за да се установи дали са свързани с поникването на зъбите.

Начин на приложение

Това лекарство се приема през устата.

За да сте сигурни, че ще прилагате винаги стерилен разтвор, използвайте нова еднодозова опаковка при всеки прием. Не трябва да запазвате веднъж отворената еднодозова опаковка. Еднодозовата опаковка трябва да се изхвърля след употреба.

Ако сте приели повече от необходимата доза Камилия перорален разтвор

Потърсете съвет от Вашия лекар или фармацевт.

Ако сте пропуснали да приемете Камилия

Не взимайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах