Подробно търсене

ИЗОНИД ТБ 100МГ Х 100

Кат. номер 634

Кратко описание
СЪСТАВ: Isoniazid 100mg ПОКАЗАНИЯ: Всички форми на белодробна и извънбелодробна туберколоза у деца и възрастни в комбинация с други противомикробни продукти, за химиопрофилактика на туберколоза.
Производител
МИЛВЕ
0 от 5

Описание

СЪСТАВ: Isoniazid 100mg ПОКАЗАНИЯ: Всички форми на белодробна и извънбелодробна туберколоза у деца и възрастни в комбинация с други противомикробни продукти, за химиопрофилактика на туберколоза. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приема се перорално. Денонощната орална доза за възрастни е 5 мг/кг, а максималната е 10мг/кг. Денонощната доза се разделя на 3 приема. При активна туберкулоза у деца изониазидът се прилага орално в доза от 10 до 20 мг/кг/24 часа, разделена на 3 приема. Профилактично се пилага в доза 10 мг/кг/24 часа в 1 или 2 приема.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели

Други продукти от МИЛВЕ