Подробно търсене

ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA ИНХАЛАТОР CN-02WY ЖАБА

Кат. номер 78412

Кратко описание
 ИНХАЛАТОР CN-02WY ЖАБА ЕВРОФАРМА Компресорен инхалатор на Europharma Frog  е специално разработен за лечение на деца.
Производител
ЕВРОФАРМА
Марка ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA
0 от 5
89,99 лв.
Запази в любими

Описание

 ИНХАЛАТОР CN-02WY ЖАБА ЕВРОФАРМА

Компресорен инхалатор на Europharma Frog  е специално разработен за лечение на деца. Удобен е и е лесен за употреба при всякакви условия. Има надежден компресор за продължително лечение. Предназначен е за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити, респираторни заболявания. Подходящ е за деца и възрастни. В комплекта се съдържат: маска за лице, разпрашител, наконечник за уста и въздушни филтри. Europharma Panda - изработен по най-съвремени технологии. Гаранционен и следгаранционен сервиз.

Начин на действие: Компресорните инхалатори на Europharma разпръскват лекарствения разтвор по реологичен път, като образуват въздушен вихър в небулизаторна чашка. Лекарственият разтвор се увлича от вихрите и се образуват много малки частици с формата на мъгла. Инхалацията с инхалатора се извършва в изправено или седнало положение на тялото. Производителите на Europharma проектират инхалатор  CN 02 WМ с форма на панда - като детска играчка, отличава се с ниски нива на шум при работа.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели