Подробно търсене

ИНХАЛАТОР CN-02WY ЖАБА ЕВРОФАРМА

Кат. номер 78412

Кратко описание
 ИНХАЛАТОР CN-02WY ЖАБА ЕВРОФАРМА Компресорен инхалатор на Europharma Frog  е специално разработен за лечение на деца.
Производител
ЕВРОФАРМА
Марка ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA
0 от 5
84,99 лв.
Бърза поръчка
Запази в любими

Описание

 ИНХАЛАТОР CN-02WY ЖАБА ЕВРОФАРМА

Компресорен инхалатор на Europharma Frog  е специално разработен за лечение на деца. Удобен е и е лесен за употреба при всякакви условия. Има надежден компресор за продължително лечение. Предназначен е за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити, респираторни заболявания. Подходящ е за деца и възрастни. В комплекта се съдържат: маска за лице, разпрашител, наконечник за уста и въздушни филтри. Europharma Panda - изработен по най-съвремени технологии. Гаранционен и следгаранционен сервиз.

Начин на действие: Компресорните инхалатори на Europharma разпръскват лекарствения разтвор по реологичен път, като образуват въздушен вихър в небулизаторна чашка. Лекарственият разтвор се увлича от вихрите и се образуват много малки частици с формата на мъгла. Инхалацията с инхалатора се извършва в изправено или седнало положение на тялото. Производителите на Europharma проектират инхалатор  CN 02 WМ с форма на панда - като детска играчка, отличава се с ниски нива на шум при работа.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели