Имунобор Кидс, За детска имунна система, 30 капсули, Borola

Прод.код 25147 / Тегло 0.05 кг.

Марка БОРОЛА | BOROLA
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 72 оценки)
16,59 лв.
Запази в любими Запази в любими

Съдържание: всяка капсула съдържа висококачествени стандартизирани екстракти на ехинацея 40mg и бета-глюкан 150mg. Стандартизираният екстракт на ехинацея съдържа равно количество Ехинацея пурпура и Ехинацея палида за постигане на по-пълен ефект.

Действие: има имуностимулиращ и противовъзпалителен ефект, предпазва организма от бактериални, вирусни и други инфекции, стимулират производството на имунни тела, клетки и вещества, имащи значение за имунната система, асилват активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми, оказват директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми, повишават локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и урогениталната системи, притежават противовъзпалителен ефект, имат протективен ефект върху колагена и стимулират зарастването на рани.

Приложение: за укрепване на имунната система на деца при: склонност към често боледуване, вирусни, бактериални, гъбични и други инфекции, остри и хронични заболявания на дихателната система - грип, „настинки", бронхити, синузити, тонзилофарингити, стоматити, отити, бактериално носителство, остри и хронични yроинфекции - цистити, пиелонефрити, по време и след антибиотична терапия, зарастване на рани и изгаряне, като общоукрепващо и тонизиращо средство при хронична умора.

Прием: през първите 10 дни се приема 3 пъти по 1 капсула дневно на гладно, а след това от 1 до 2 капсули дневно. При деца от 1-6 г. по 1 капсула дневно. Един курс на прием е 12 седмици. При необходимост от по-продължителен прием се прави едноседмична почивка между курсовете. Imunobor Kids се приема по време на боледуване и във възстановителния период. Тъй като е съвместим с антибиотиците и медикаментите за симптоматично лечение, при необходимост може да се предписва заедно с тях.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!