Имунобор Биотик за чревна микрофлора и имунитет, 30 капсули, Borola

Прод.код 26209 / Тегло 0.05 кг.

Марка БОРОЛА | BOROLA
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 169 оценки)
16,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Съдържание: Всяка капсула съдържа 250 mg висок брой (над 2.5 х 10' брой за грам) лиофилизирани бактериални тела от специален пробиотик-actobacillus bulgaricus и 250 mg висококачествен стандартизиран бета-глюкан за постигане на по-пълен и синергичен ефект.

Действие: антагонистично на патогенните микроорганизми, подпомагат бързото възстановяване на чревната лигавица, което се дължи на биологично активните вещества, синтезирани от тях, бета-глюкан притежава мощен имуностимулиращ ефект. Той се свързва със специфичните рецептори на макрофагите и имунните клетки в лимфоидната тъкан на червата. Това предизвиква серии от имунни реакции, които водят до повишаване на локалната имунна защита на лигавиците в чревната и урогениталната система и до отключване на системен имунен отговор. Бета-глюкан показва синергичен ефект с редица антибиотици и има директен антимикробен ефект. Съчетавайки действието на двете съставки, Imunobor Biotic нормализира чревната микрофлора и повишава естествената имунна защита на организма.

Приложение: за нормализиране на чревната флора (възстановяване на „добрите" бактерии) и укрепване на имунната система, при чревни инфекции и диария, по време и след лечение с антибиотици за поддържане на нормалната чревна флора и за предотвратяване на дисбактериози, при склонност към чести бактериални, вирусни и гъбични инфекции, при бактериално носителство, при физическо и психическо изтощение и стрес.

Начин на приложение: През първите 10 дни се приема 3 пъти по 1 капсула дневно на гладно, а след това по 2 капсули дневно. Общата продължителност на приема е 12 седмици. Imunobor Biotic се приема по време на боледуване и във възстановителния период. При нужда курсът на приема може да се повтори.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!