Подробно търсене

ХЕМОТРИТ Х ХЕМОРОИДЕН УНГВЕНТ 25ГР

Кат. номер 78768

Кратко описание
ХЕМОТРИТ Х ХЕМОРОИДЕН УНГВЕНТ 25ГР   HemoTreat е иновативно решение за хемороиди.
Производител
ДАН ФАРМ
Марка Марка
ХЕМОТРИТ
0 от 5
25,39 лв.
Запази в любими

Описание

ХЕМОТРИТ Х ХЕМОРОИДЕН УНГВЕНТ 25ГР

 

HemoTreat е иновативно решение за хемороиди.Уникалната патентована формула е комбинация от съставки, специално включени не само за осигуряване на безопасно, краткосрочно и ефективно облекчение, но и за трайни резултати. Хемороидният крем атакува причината за проблема и облекчава неприятните симптоми.Без стероиди. Клинично тестван продукт.Кремът е окомплектован с ректален апликатор и накрайници за пръсти - за безпроблемна употреба.

Активни съставки:

    Камфор - облекчава болката и намалява сърбежа и дразненето. Анестетик и антисептик.

    Калциев карбонат - намалява отока на аналните венозни съдове.

    Масло от евкалипт - действа за намаляване на симптомите на възпаление и болка, с охлаждащ ефект. Антифлогистик и аналгетик.

    Ланолин - предпазва от изсушаване на кожата, кожни рани, сърбеж и други дразнения. Успокоява и омекотява.

    Вазелин - поддържа влажността и подпомага по-бързото оздравяване.

    Adept Sullies - изгражда защитен слой върху кожата и улеснява трансдермалната абсорбция на активните съставки.

Действие:    Незабавно облекчава и охлажда - след нанасянето на крема ще изпитате охлаждащо и успокояващо усещане, благодарение на евкалиптовото масло.    Спадане на отока - хемороидите са подути вени. За да се намали подуването, причиняващо дискомфорт и болка, се използват безвредни компоненти като калциев карбонат.    Облекчава болката, благодарение на комбинацията от противовъзпалителни и болкоуспокояващи средства.    Превенция на възпалението - дразнене, предизвикано от малки количества слуз и микроскопични частици от изпражнения е възможно да причинят дискомфорт и сърбеж в засегнатата зона. Ланолинът действа за предотвратяване на сухотата, дразненето, разраняването и сърбежа.    Абсорбция - 97% ефикасност, постигната благодарение на активни съставки, които ускоряват максимално усвояването на продукта. Това води до бързо и дългосрочно облекчение.97% от пациентите, включени в проучване, проведено в университета "Lowe Danube" в Галати, Медицински факултет, потвърждават ремисия на хемороидите или облекчаване на симптомите.Резултатите от данните след 4 дни, 7 дни и 30 дни:    88% намаляване на болката;    72% по-малко сърбеж;    88% намаляване на острото възпаление;    50% по-малко кървене.

Начин на употреба:1. Почистете засегнатата зона с мек сапун и топла вода.2. Нежно подсушете с потупване или попиване с тоалетна хартия или мека кърпа, преди да нанесете унгвента.3. С помощта на показалеца си (или специалния накрайник) нанесете обилно количество от продукта (с големината на три грахови зърна) директно върху засегнатата област, на вените и околното пространство на аналната кухина.4. За оптимални резултати, нанасяйте 2 пъти на ден, сутрин и вечер, поне 5-7 дни. (Не използвайте повече от 30 последователни дни).5. Важно е да продължите нанасянето дори и след отшумяване на симптомите.Опаковка: туба 25 мл.Производител: Global Treat, Румъния.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели