Подробно търсене

ГРИПОВИТ МАКС Ц САШЕ Х 10

Кат. номер 79235

Кратко описание
Инстантна напитка за добро здраве и силна имунна система през зимата и в периодите на грипна епидемия.
Производител
НАТУРПРОДУКТ ООД
Марка НАТУРПРОДУКТ ОТС | NATUR PRODUKT OTC
0 от 5

Описание

Инстантна напитка за добро здраве и силна имунна система през зимата и в периодите на грипна епидемия. Съдържа плодове на касис (стрити под формата на прах) и изсушен сок от малина, екстракти от плодове на бъз и цвят на хибискус, цинк и 600 mg витамин С - необходимата доза за деня.

 

Състав:

Захар, касис (Ribes Nigrum) - стрити плодове на прах; малина (Rubus idaeus) - изсушен сок от плодове; бъз (Sambucus nigra) - екстракт от плодове; лимонена киселина (регулатор на киселинността), Л-аскорбинова киселина (витамин С); аромат; хибискус (Hibiscus sabdariffa), цинков сулфат.

 

Начин на употреба:

Само за възрастни: В топла или студена вода (150 мл.) разтворете 1 саше. Използвайте веднъж на ден.

 

Опаковка: 10 броя.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели