GUM Paroex 0.12% вода за уста, за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците 300мл.

Прод.код 16519 / Тегло 0.32 кг.

Марка ГЪМ | G.U.M
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 130 оценки)
8,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Производителя създава висококачествена гама продукти Гъм Пароекс / Gum Paroex за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците. Продуктите GUM® PAROEX® се препоръчват за лечение и поддържане на проблеми с венците, както и в области като ортодонтия, имплантология, преди и след орална хирургия, протези стоматит, дентална помощ на възрастните хора и на пациенти, които не са в състояние да изпълняват адекватно хигиена на устната кухина.

Този медицински продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е подходяща антимикробна терапия на устната кухина, благодарение на основната си съставка - 0.12% хлорхексидин под формата на хлорхексидин глюконат.

Съдържание:

Хлорхексидин диглюконат е професионална справка за контрол на плаката и поддържане на здравето на венците. Това е широкоспектърен антисептик, който ефективно премахва вредните микроорганизми на бактериалната плака с висока субстантивност, позволяваща да се осигури продължително действие. Хлорхексидинът атакува структурата на образуваната зъбна плака и инхибира адхезията на нова плака чрез унищожаване на микроорганизмите, отговорни за неговото сформиране.

Cetylpyridium хлорид (CPC), анти-плака и токсин-неутрализиращ агент за максимална антибактериална защита. Засилването на хлорхексидин с КЗК също е предназначена да помогне за по-успешното неутрализиране на всички токсини, освободени от бактериите в устата. Когато бактериите са убити и категоризирани, те освобождават про-възпалителни токсини, наречени липополизахарид (LPS). По този начин тяхното елиминиране е съществен компонент на цялостно антибактериално лечение на пародонталните заболявания.

Внимание: възможна е промяна във вкусовите възприятия, както и/или наличие на оцветяване на зъбния емайл или други повърхности в устната кухина. 

Опаковка:  300мл.

Производител:

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!