GUM Paroex 0.12% паста за зъби, за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците 75мл.

Прод.код 28801 / Тегло 0.10 кг.

Марка ГЪМ | G.U.M
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 79 оценки)
7,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Гъм Пароекс / Gum Paroex на производителя  са висококачествени гама продукти за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците. Продуктите GUM® PAROEX® се препоръчват за лечение и поддържане на фаза терапията на проблеми с венците, както и в области като ортодонтия, имплантология, протези стоматит, преди и след орална хирургия, дентална помощ на възрастните хора и на пациенти, които не са в състояние да изпълняват адекватно хигиена на устната кухина.

Този продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е идеалното средство за контрол на плаката в устната кухина. Благодарение на основната си състава - хлорхексидин, под формата на хлорхексидин диглюконат, Gum Paroex 0.12%, намялава образуването на зъбната плака, успокоява венците и подобрява тяхното заздравяване. Допълнителната съставка - цетилпиридин хлорид има антиплаково и неутрализиращо токсините действие, също така и подсилва действието на хлорхексидина.

 

Начин на употреба: Поставете паста Gum Paroex върху мека четка за зъби и почиствайте зъбите си след всяко хранене, или поне 2 пъти на ден по 3 минути.

 

Съставки

chlorhexidine digluconate (0.12%), cetylpyridinium chloride, Vitamin E, Aloe Vera, Pro-Vitamin B5.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!