Глайтгелен Интимен овлажняващ гел и лубрикант, 20гр., туба, Монтавит

Прод.код 18856 / Тегло 0.03 кг.

Марка МОНТАВИТ | MONTAVIT
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 96 оценки)
6,89 лв.
Запази в любими Запази в любими

Глайтгелен гел представлява специално създадено медицинско изделие под формата на гел, който действа като овлажнител и лубрикант и се прилага при затруднения в извършването на сексуален контакт, причинени от сухота в интимната зона.  Глайтгелен се препоръчва при анален сексуален контакт, за да се предотвратят наранявания и лезии. Глайтгелен може да бъде използван с всички видове презервативи, той е без мазнини и хормони и е съвместим с латекс. Сухотата при полов акт увеличава триенето и това може да доведе до скъсване на презерватива.

 

Действие:

Глайтгелен е подходящ за моментите преди полов контакт, когато не се образува достатъчно секреция във влагалището;

Глайтгелен може да се използва и за да се увеличи удоволствието от сексуалното изживяване;

 

Състав:

В 100 г гел се съдържат 10 мг хлорхексидин, глицерин, хидроксиметилцелулоза и ароматизирана вода. ПОКАЗАНИЯ: Затруднения при полов акт, причинени от сухота на влагалището, или след гинекологични операции, промени в периода на износване на плода, радиотерапия, жени в постменупауза на възраст между 40 и 50 години, след мамектомия, стресови ситуации и др. Глейтгелен замества естествената влагалищна слуз. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Преди полов акт поставете на отвора на влагалището съдържимото на една еднократна тубичка или намажете с част от гела от голямата туба. Може да се използва с презерватив.

 

Начин на употреба:

Наконечникът на тубичката е затворен с алуминиева мембрана. Отвъртете капачката и пробийте мембраната с връхчето на горната страна на капачката. Нанасяйте Глайтгелен непосредствено преди полов акт. Гелът е водноразтворим, което означава, че е лесен за измиване и не оставя петна.

 

Опаковка:  20 гр

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!