Подробно търсене

ГИНКО ЛИП Х 60 БУРОВ | BUROV

Кат. номер 16873

Кратко описание
ГИНКО ЛИП – 60 капсули ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Гинко билобата е важен антиоксидант известен най-вече с това, че подобрява оросяването.
Производител
БУРОВ
Марка Марка
БУРОВ
0 от 5

Описание

ГИНКО ЛИП – 60 капсули ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Гинко билобата е важен антиоксидант известен най-вече с това, че подобрява оросяването. Усилвайки снабдяването с кислород на сърцето, мозъка и всички останали части на тялото, той подпомага функционирането на ума и концентрацията, облекчава мускулната болка, помага  срещу импотентност. Гинко билобата облекчава симптомите на световъртеж и звънтене в ушите и подобрява възприятията и социализацията на страдащите от болестта на Алцхаймер. Също така  предпазва клетките от увреждания от свободни радикали, забавя стареенето и предпазва от рак. Приложение: •    Екстрактът от Гинкго билоба  подкрепя дейността на  капилярите  като спомага за поддържане на техния тонус и еластичнoст. •    Благоприятно повлиява функцииите на дихателната система. •    Хранителната добавка Гинко лип подкрепя дейността на мозъка и съдейства за поддържане функционалното състояние на кръвотока към малките съдове на мозъка и крайниците. •    Подкрепя дейността на мозъка за запаметяване. •    Спомага за нормално оросяване на долните крайници. Състав: всяка капсула съдържа екстракт от листата на Гинко билоба (Extr.Ginkgo Biloba) - 100 мг. и лактоза - 100 мг. Препоръчваната дневна доза от 1 капсула съдържа екстракт от листата на Гинко билоба (Extr.Ginkgo Biloba) - 100 мг. и лактоза - 100 мг. Еквивалент: Съдържащият се в една капсула екстракт съответства на 4 кг, свежи листа от Гинко билоба. Начин на приложение и дозировка: по 1 капсула дневно Противопоказания и странични ефекти: не е подходящ за деца под 12 годишна възраст, за бременни и кармачки. Приемът на гинко билоба заедно с аспирин може да причини зачервяване на очите. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добвка не замества разнообразното и балансирано хранене. Съхранение: На сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели