Геломиртол Форте при остри и хронични бронхити, кашлица и синузити, с евкалипт, сладък портокал, мирта и лимон, 300мг, 20 капсули

Прод.код 254 / Тегло 0.03 кг.

Марка
Г.ПОЛ БОСКАМП | G.POHL BOSKAMP
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 73 оценки)
15,79 лв.
Запази в любими Запази в любими

В основата на доброто здраве са силните дробове, но когато те започнат да страдат заради бронхиални инфекции, е време да вземете мерки с Геломитрол Форте 300мг X 20.

Това е лекарствен продукт от ново поколение специално създаден за справянето с кашлица, заболявания на дихателните пътища и силно засегнати синуити.

Какви са предимствата на Геломитрол Форте 300мг X 20

Предимствата на Геломитрол Форте 300мг X 20 се изразяват в няколкоетапното му въздействие върху натрупалите се в дробовете ви секрети.

Той специализира в това да втечнява сгъстения секрет, като така засили отделянето му, улеснява отхрачването с остатъчен противовъзпалителен ефект.

Огромното предимство на Геломитрол е, че е изцяло съставен от природни извлеци, правейки го един от най-ефективните естествени противовъзплаителни препарати на пазара.

Основните му съставки са пречистени етерични масла от:

  • Евкалипт;
  • Сладък портокал;
  • Мирта;
  • Лимон.

Тези етерични извлеци са в съотношение 66 : 32 : 1 : 1, което създава перфектния коктейл от свойства с изключително лек и щадящ ефект над организма и черния дроб.

Съставките се съдържат в мека, но стомашно-устойчива капсула, която позволява за бавното освобождаване на действащите вещества.

Бавното освобождаване има щадящ ефект над стомаха, което означава, че разстройването на стомашно-чревния тракт следствие прием на Геломитрол, е изключително рядко срещано.

Как най-добре да използвате своя Геломитрол

Най-добрият начин да се възползвате от позитивните ефекти от Геломитрол е да следвате предписания ви начин на прием. Ако имате назначен от лекар прием, то следвайте последователно и методично това, което ви е препоръчано.

Ако сами сте избрали да използвате геломитрол, то тогава се консултирайте с някой от нашите фармацевти за правилния начин на прием.

Имайте предвид, че ако страдате от бронхиална астма, магарешка кашлица или други респираторни заболявания, е добре първо да попитате вашия лекар дали е добра идея да взимате Геломтрол.

В случай, че имате свръхчувствителност към активните или съпътстващи съставки (подробно можете да ги видите в листовката), то тогава избягвайте консумацията на лекарството.

Важно е също така да наблюдавате своето състояние и ако до 4 дни не видите подобрение, е желателно да потърсите лекарска помощ.

Защо винаги ще останете доволни от AptekaMedea.bg

Причината да сме толкова уверени в нашата способност да задоволим търсенето ви, е понеже реално полагаме огромни усилия това да се случва.

Ние имаме богат опит в тази сфера, което ни позволява да подберем само най-добрите и качествените продукти, без значение дали са билкова или фармацевтична основа.

Доверете се на нашата експертиза и си гарантирайте спокойствие и здраве на добра цена.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах