Подробно търсене

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ МОБИЛ ЛАЙТ M X 14 915852 ХАРТМАН

Кат. номер 49867

Кратко описание
Hartmann MoliCare Mobile Size М от 14 броя представляват абсорбиращи памперс-гащи за възрастни с анатомична форма, подходящи за подвижни хора, страдащи от средно и тежко неконтролирано изпускане на урина, залежали пациенти или хора с деменция.
Производител
ХАРТМАН
Марка ХАРТМАН
0 от 5
13,49 лв.
Запази в любими

Описание

Hartmann MoliCare Mobile Size М от 14 броя представляват абсорбиращи памперс-гащи за възрастни с анатомична форма, подходящи за подвижни хора, страдащи от средно и тежко неконтролирано изпускане на урина, залежали пациенти или хора с деменция. Памперсите се състоят от 3-слойно абсорбиращо ядро с неутрализатор на миризмата.

 

Действие:

Страничните еластични ивици на продукта предпазват от изтичане на течност, а индикаторът от външната страна на памперс-гащите показва кога трябва да бъдат сменени. Материалът, от който са създадени памперсите за възрастни, е мек и дишащ, осигуряващ комфорт при употреба, с антимикробно действие. Продуктът притежава специален повърхностен слой с балансирани стойности на PH - около 5.5, който поддържа здрава кожа, особено при възрастни хора. Удобството при използване е гарантирано - могат да бъдат обличани и събличани като нормално бельо, без да се налага използване на лепенки или други закрепващи елементи. Съществува и неутрализатор на миризмата за избягване на неприятни миризми. Крилцата с анатомична форма предотвратяват изтичане. Памперсите са дерматологично тествани.

 

Начин на употреба:

Удобство при използване - могат да бъдат обличани и събличани като нормално бельо, без да се налага използване на лепенки или други закрепващи елементи.

 

Състав:

3-слойно абсорбиращо ядро с неутрализатор на миризмата. Странинчи еластични ивици предпазващи от изтичане на течност. Индикатор от външната страна, който показва кога трябва да бъдат сменени. Мек дишащ материал, който осигурява комфорт при употреба, има антимикробно действие и създава благоприятна микросреда за кожата. Специален повърхностен слой с балансирани стойности на PH - около 5.5, който поддържа здрава кожа особено при възрастни хора.

 

Опаковка: Размер М x 14броя

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели