Galenic Masques De Beaute Охлаждаща почистваща маска 50мл + Aqua Infini Освежаващ аква гел 50мл

Прод.код 83867 / Тегло 0.22 кг.

Марка ГАЛЕНИК | GALENIC
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 51 оценки)
64,19 лв.
Запази в любими Запази в любими

Експресна SOS Охлаждаща Почистваща Маска за матирана кожа, изваян кожен релеф** и стегнати пори, само за три минути. Не изсушава и е деликатна, благодарение на каолин, натурална бяла глина.

- Нейната формула със съдържание на каолин, нежна натурална бяла глина, известна със своите абсорбиращи и почистващи качества
- Нейната кремообразна охлаждаща текстура: ефикасна за стягане на порите и комфортна за кожата
- Нейният аромат с нотки на свежи бели цветя

Основна активна съставка:

- Каолин, бяла глина, известна с почистващите си и матиращи свойства

Комплиментна активна съставка: 
- Хидратиращ растителен глицерин

Композицията: 
Майсторът-моделиер на формули Galénic разработи специализирана козметична структура, наречена FrozenPure™ за почистване, стягане на порите и извайване на кожния релеф. Една изключителна галенова структура, която предоставя охлаждащ ефект: при контакт с кожата се генерира термален обмен и топлината се отделя от кожата. Порите са незабавно стегнати, а кожният релеф е изваян.

Изненадваща сетивата текстура: копринена, кремообразна и комфортна с охлаждащ ефект.Със зелено-флорален аромат. Бели цветя се свързват съвършено със зелени и плодови нотки на мандарина и слива, преди да допуснат топлината на бял мускус и кедър в базата. 

Нанасяйте един или два пъти седмично. Нанасяйте на плътен слой, на сухо лице. Нанасяйте на цялото лице или само в T-зоната, избягвайки зоната около очите. Оставете да действа от две до три минути, след това изплакнете с чиста вода. 

Не използвайте на наранена кожа. Макс. две нанасяния на седмица. Не повече от 2 нанасяния седмично. Пощипващи усещания може да се усетят, свързани с действието на продукта. Усещане за леко пощипване е свързано с очакваното въздействие на продукта.

Перфектният седмичен ритуал: Термо Детокс Маска + Охлаждаща Почистваща Маска + Хидратираща Маска.

AQUA INFINI ОСВЕЖАВАЩ АКВА ГЕЛ 50МЛ

Дневен крем с 24-часа* хидратация в уникална, изненадваща сетивата текстура, с усещане за вода върху кожата. Идеален за тези, които търсят ефикасен освежаващ продукт с матиращ завършек.  

- изумително усещане за свежестта на вода
- матиращ завършек без нежелан блясък
- некомедогенна текстура
- активна съставка с 99% натурален произход
- ефикасна хидратация, която трае цял ден
- пристрастяващ аромат

Основна активна съставка
Розата на Ерихон с 99% натурален произход: В Мексиканската пустиня, Розата на Ерихон оцелява при екстремни пустинни температури, като черпи влага само от утринната роса. Това “цвете на прераждането” притежава изключителната сила да задържа вода в своите клетки, благодарение на порестите му протеини.
Допълнителни активни съставки
- Хиалуронова киселина и желиращи полимери за хидратация
- Хидратиращ глицерин на растителна основа

Композиция
За да гарантира оптимална хидратация и кожа със сочен релеф, Майсторът-моделиер на формули Galénic създаде една специализирана структура, Tamis³ moléculaire™ Water Drop Emulsion /Тройна Молекулярна Решетка Емулсия Водни Капчици. Нейната цел: да разпредели активните съставки според техните тегло и размер и да ги транспортира до местата в кожата, където те са най-необходими. Най-големите молекули се задържат на повърхността, докато по-малките проникват дълбоко в самите клетки (повърхностните слоеве на кожата). За постигане на ефекта усещане за вода върху кожата, емулгаторът Водни Капчиции образува най-големите капчици в Tamis³ moléculaire™. При контакт с кожата, гелообразната текстура се разпръсва на малки водни капчици, които са видими с просто око, предоставяйки незабавно усещане за ефирността на вода.

Гел с неповторимо освежаващо усещане за вода с подчертани флорални нотки на лотос и божур, и омайна база от мускус и кехлибар.

След почистване, нанасяйте всяка сутрин на лице и шия.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!