Подробно търсене

ФЛОРА КИДС ФЛАКОН Х 6 АБОФАРМА | ABOPHARMA

Кат. номер 75776

Кратко описание
  Флора Бимби флакон е продукт, специално разработен с внимание и грижа за новородени и деца на възраст до 5-6 г.
Производител
АБОФАРМА
Марка АБО ФАРМА
0 от 5
10,29 лв.
Запази в любими

Описание

 

Флора Бимби флакон е продукт, специално разработен с внимание и грижа за новородени и деца на възраст до 5-6 г. Точно дозираното съдържание на пробиотици и пребиотици със специално добавени FOS е разпределено в специални еднократни дози – флакони – които създават защитена среда и гарантират, че подбраните култури и фибри ще бъдат правилно съхранени до попадането им в детския организъм и достигане до дебелото черво, където да извършат своите благотворни функции върху детския организъм.

 

Флора Бимби Флакон съдържа едновременно пробиотици и пребиотици –и то в голямо разнообразие от различни щамове, всеки от тях - в достатъчни количества, които да способстват за нормална чревна флора при новородени и деца. 

 

Продуктът е специално разработен с мек вкус, който децата харесват!

 

Пробиотиците в продукта Флора Бимби Флакон са бактерии, които оказват цялостно благотворно въздействие върху организма, като директно се колонизират върху чревната лигавица и започват да произвеждат жизненоважни ензими, витамини, аминокиселини и други клетъчни биопродукти.

 

Пребиотиците, включени във Флора Бимби Флакон, са храната на добрите бактерии. Това са фибри, които помагат за развитието на благоприятния ефект на пробиотиците и оцеляването им в чревния ни тракт. Те увеличават абсорбцията на минерали, подобряват техния баланс и стимулират растежа на бифидобактериите и лактобацилите.

 

Флора Бимби Флакон благоприятства поддържането на баланса на стомашно чревната флора при кърмачета и деца до 6 - 7 г.Наличието на FOS допринася за правилното развитие и дейност на млечнокиселите бактерии.

 

Какво представляват пробиотиците? Млечно-киселите бактерии (Lactobacillus acidophilus) и бифидобактериите (Bifidobacterium longum) са микроскопични живи организми, които спомагат за балансиране на чревната микрофлора. Чрез тях имаме възможността да се прочистим и да подпомогнем нормалното функциониране на храносмилателния тракт.

 

 

 

Млечно-киселите бактерии - лактобацили (Lactobacillus acidophilus) произвеждат някои ензими, между които галактаза, която е нужна за усвояване на млечната захар. Тя е изключително ценна бактерия за кърмачета. Млечно-киселата бактерия оказва благоприятно влияние за поддържането на нормално състояние на пикочо-половите пътища, стомашно-чревния тракт и нормалното ниво на холестерол в организма. Бифидобактериите (Bifidobacterium) са бактерии, които подобряват дейността на стомашно-чревния тракт и храносмилането, подпомагат усвояването на лактозата и метаболизма на въглехидратите.

 

Стрептококус термофилус (Streptococcus thermophilus) е още една млечно-кисела бактерия, свързвана обикновено с Лактобацилус Булгарикус, които в комбинация се използват за заквасване на млечно-кисели продукти и превръщане на суровото мляко в кисело. Стрептококус термофилус синтезира и поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus играят важна роля и при преработката на белтъка казеин (който в млякото винаги е свързан с калция) до по-лесноусвоими съставки.

 

Полезните бактерии не само повишават защитата на организма ни, но и произвеждат важни за организма ни вещества - важни аминокиселини, витамини (В1, В2, В6, В12, К) и ферменти, без които не можем да разградим приетата храна.

 

Какво представляват пребиотиците? Това са несмилаеми хранителни съставки, които повлияват метаболизма ни, като избирателно стимулират растежа и (или) активността на определени видове бактерии в дебелото черво и по този начин спомагат за укрепване на здравето.

 

FOS са фруктоолигозахариди - нискокалорични, нехраносмилаеми въглехидрати, които действат благотворно на имунната система, костното здраве и баланса на важни бактерии в стомашно-чревната система. Тези съединения са считани за пребиотици. След като бъдат погълнати, се насочват към дебелото черво, където стимулират за активно размножаване на стомашно-чревната микробиота - полезни микроорганизми, които подпомагат усвояването на хранителните вещества и са важни за нормалното храносмилане. Те стимулират увеличаването на нивата в дебелото черво на онези специфични бактерии, които се хранят при тяхното разделяне, увеличавайки своето количество, какъвто е случаят с бифидобактериите и лактобацилите. Фруктоолигозахаридите имат и друг полезен ефект - усилват абсорбцията на калций от организма, който спомага за увеличаването на костната плътност.

 

Микс от живи бактерии (Бифидобактериум лонгум, Лактобацилус ацидофилус, Стрептококус термофилус) - 74 mg в 1 флакон.

 

Съставки: флакон: деминерализирана вода, фруктоза, FOS (фруктоолигозахаридите), подкислител: киселина, ябълчна киселина, естествен аромат на банан, консервант: калиев сорбат

 

дозираща капачка: Mix на млечно-кисели бактерии (Бифидобактериум лонгум АТСС 15697D, Лактобацилус ацидофилус La-14, Стрептококус термофилус АТСС 19258)царевично нишесте, антислепващ агент диоксид силиций, витамин В6(Пиридоксин), витамин В2(Рибофлавин), витамин В1(Тиамин), витамин В12(Цианокобаламин).

 

 

 

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ       

 

 

 

Състав/Съдържание:                                    ПДП за 1 флакон

 

Бифидобактериум лонгум                          2,84 млрд. живи бактерии

 

Лактобацилус ацидофилус                         2,04 млрд. живи бактерии

 

Стрептококус термофилус                          2,04 млрд. живи бактерии

 

FOS (Фруктоолигозахариди)                      400 mg

 

Витамин В6                                                  1 mg (71% ПДП)

 

Витамин В2                                                  0,8mg (57% ПДП)

 

Витамин В1                                                   0,7mg (64% ПДП)

 

Витамин В12                                                2,5 µg (100% ПДП)

 

*ПДП - препоръчителен дневен прием

 

 

 

Микс от живи бактерии (Бифидобактериум лонгум, Лактобацилус ацидофилоус, Стрептококус термофилус) - 74 mg в 1 флакон

 

 

 

Препоръчителен прием:

 

Препоръчително е да се приема по 1 флакон на ден, за предпочитане сутрин преди закуска.

 

Указания за приложение:

 

Натиснете горния край на капачката, за да освободите праха в течността и разбъркайте добре. Развийте капачката, счупете печата и приемете продукта.

 

Съхранение:

 

Съхранявайте на хладно, сухо място, далече от източници на топлина, слънчева светлина или контакт с вода при температура под 25°С.

 

Предупреждение:

 

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното и балансирано хранене!

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

 

 

Опаковка: 6 флакона.

 

Нетно тегло: 66g.

 

Произведено в Италия за ABOPharma.

 

 

 

   

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели