Флексофитол за стави и мускули, 60 капсули, Ewopharma

Прод.код 76725 / Тегло 0.05 кг.

Марка ЕВОФАРМА | EWOPHARMA
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 89 оценки)
37,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Flexofytol е хранителна добавка, основава на био-оптимизиран екстракт от куркума, която допринася за поддържане гъвкавостта на ставите и помага да се ограничи застаряването на хрущяла. Куркумата съдържа набор от вещества, наречени куркуминоиди, от които най-важен е куркуминът. Той е мощен антиоксидант, който допринася за гъвкавостта на ставите, мускулите и сухожилията. За да има оптимална активност, е необходимо дневно да се приемат много големи количества куркума, защото куркуминът се абсорбира много слабо от организма и не прониква добре в кръвта. Био-оптимизираният екстракт от куркума във Flexofytol, се получава чрез процес, който прави куркумина по-лесен за абсорбиране, от този при куркума на прах.

 

Препоръчителен прием:

За стави и мускули: За деца от 6 до 12 години: 2 капсули сутрин в продължение на 1 месец. За възрастни и деца над 12 години: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер в продължение на 1 месец.

Поддържаща доза:

За деца 6 до 12 години: 1 капсула сутрин. За възрастни и деца над 12 години: 2 капсули сутрин.

За сухожилия:

За деца от 6 до 12 години: 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер в продължение на 1 седмица. За възрастни и деца над 12 години: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер в продължение на 1 седмица.

 

Опаковка: 60 капсули.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах