Подробно търсене

ФИТОПРОСТАЛ Х 30 ВИТАГОЛД | VITAGOLD

Кат. номер 23493

Кратко описание
Фитопростал / Fitoprostal х30 капсули на водещата компания на българския пазар за хранителни добавки Vitagold е добавка към храната, която подпомага нормалната функция на простатата.
Марка ВИТАГОЛД
0 от 5
12,99 лв.
Запази в любими

Описание

Фитопростал / Fitoprostal х30 капсули на водещата компания на българския пазар за хранителни добавки Vitagold е добавка към храната, която подпомага нормалната функция на простатата. Също така продуктът: спомага за облекчаване на симптомите при доброкачествено уголемяване на простатата; елиминира паренето по време на уриниране; повишава количеството на отделената урина; подобрява изпразването на пикочния мехур и намалява позивите за уриниране; подпомага за поддържане на нормална сексуална функция.

 

Действие:

Екстракт от плодове на Saw Palmetto (палма джудже) - съдържа голямо разнообразие от биологично-активни вещества. Главното действие на екстракта се дължи на веществото бета-ситостерол, който благоприятства за намаляване на активността на 5-алфа редуктазата и блокира синтеза на дихидротестостерона.

Масло от тиква - подпомага за намаляване на размера на простатната жлеза, както и намалява възпалителния процес.

Цинк глюконат - спомага за намаляване на възпалението и за регулиране на нивото на тестостерона.

 

Начин на употреба:

Фитопростал за възрастни се приема по 1-2 капсули на ден, след хранене. Капсулите се приемат цели и несдъвкани. За да се постигне облекчаване на симптомите се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2-3 месеца.

 

Състав:

Всяка желатинова капсула Фитопростал съдържа: екстракт от плодове на Saw Palmetto /палма джудже/ - 160 mg масло от тиква - 160 mg Цинк глюконат – 48,78 mg помощни вещества – соево масло, силициев диоксид, желатин, глицерол, железен оксид.

 

Опаковка: 30 капсули

 
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели