Фитопростал нормална функция на простатата х 30 капсули, Vitagold

Прод.код 23493 / Тегло 0.05 кг.

Марка ВИТАГОЛД | VITAGOLD
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 92 оценки)
16,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Фитопростал / Fitoprostal х30 капсули на водещата компания на българския пазар за хранителни добавки Vitagold е добавка към храната, която подпомага нормалната функция на простатата. Също така продуктът: спомага за облекчаване на симптомите при доброкачествено уголемяване на простатата; елиминира паренето по време на уриниране; повишава количеството на отделената урина; подобрява изпразването на пикочния мехур и намалява позивите за уриниране; подпомага за поддържане на нормална сексуална функция.

 

Действие:

Екстракт от плодове на Saw Palmetto (палма джудже) - съдържа голямо разнообразие от биологично-активни вещества. Главното действие на екстракта се дължи на веществото бета-ситостерол, който благоприятства за намаляване на активността на 5-алфа редуктазата и блокира синтеза на дихидротестостерона.

Масло от тиква - подпомага за намаляване на размера на простатната жлеза, както и намалява възпалителния процес.

Цинк глюконат - спомага за намаляване на възпалението и за регулиране на нивото на тестостерона.

 

Начин на употреба:

Фитопростал за възрастни се приема по 1-2 капсули на ден, след хранене. Капсулите се приемат цели и несдъвкани. За да се постигне облекчаване на симптомите се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2-3 месеца.

 

Състав:

Всяка желатинова капсула Фитопростал съдържа: екстракт от плодове на Saw Palmetto /палма джудже/ - 160 mg масло от тиква - 160 mg Цинк глюконат – 48,78 mg помощни вещества – соево масло, силициев диоксид, желатин, глицерол, железен оксид.

 

Опаковка: 30 капсули


 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах