Феминорм Дуо при менопауза Х 30 капсули, Borola

Прод.код 20558 / Тегло 0.05 кг.

Марка БОРОЛА | BOROLA
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 106 оценки)
13,79 лв.
Запази в любими Запази в любими

Феминорм е природен продукт, мощна комбинация от фитоестрогени и представлява разумна алтернатива на хормоно-заместителна терапия (ХЗТ)

Състав:
Активните му съставки са двата най-мощни фитоестрогена. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от:
- Trifolium pratense 250 mg, съответстващ на 20 mg изофлавони
-Cimicifuga 30 mg, съответстващ на 0.75 mg 27-дезоксиактеин
Feminorm Duo съдържа освен пълния набор изофлавони (генистеин, дайдезеин, биоканин, формононeтин), тритерпенови гликозиди и други активни вещества. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.
 
Действие:
Фитоестрогените в Feminorm Duo структурно и функционално наподобяват женските полови хормони. Те се свързват със специфични естрогенни рецептори и стимулират тяхната активност. Веществата от Cimicifuga селективно понижават секрецията на LH (лутеинизиращ хормон) при жени в климакс. Съставките на Feminorm Duo не понижават производството на естрогени в организма. Те взаимно се потенцират и възстановяват хормоналния баланс при жени в климакс. Това води до премахване на менопаузалните смущения.
 
Начин на приемане:
При менопауза - за овладяване на менопаузалните оплаквания и усложнения; след оперативно отстраняване на яйчниците; при пременструални невровегетативни и психически нарушения и смущения в менструалния цикъл при момичетата, както и след прекъсване на хормонална терапия.
Препоръчваме 2 пъти по 1 капсула дневно след хранене. Прилагайте Feminorm Duo от 1 до 6 месеца в началото, след това продължете с Feminorm. Срещу остеопороза допълнително Osteobor Forte по 1 капсула дневно.
 
Подходяща възраст:
Препоръчваме да започнете приема, когато усетите нарушения в хормоналния баланс на организма. Обикновено тази промяна е след 35-годишна възраст, но промените са твърде индивидуални.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!