0
Подробно търсене

ЕУЦЕРИН | EUCERIN УРЕЯ РИПЕЪР ПЛЮС 10% КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛ 162206

Кат. номер 30369

Кратко описание
                                         ЕУЦЕРИН 10% УРЕЯ КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛ 10% Urea крем за крака на Eucerin съдържа естествения хидратант и защитава от вредните външни влияния и дехидратация.
Производител
БАЙЕРСДОРФ
Марка ЕУЦЕРИН
0 от 5
17,79 лв.
Запази в любими

Описание

                                         ЕУЦЕРИН 10% УРЕЯ КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛ

10% Urea крем за крака на Eucerin съдържа естествения хидратант и защитава от вредните външни влияния и дехидратация. Състояниего на кожата се подобрява забележимо - кожата става чувствително по-мека и гладка.

За ежедневна грижа за суха, груба и напукана кожа на стъпалата. Подходяща грижа за краката при диабет, атопична екзема и псориазис.

Серията Eucerin® Суха кожа предлага продукти за почистване и грижа, специално разработени за нуждите на сухата кожа. Продуктите с уреа (Urea) осигуряват на сухата кожа дълготрайно овлажняване.

Предимства: Леката, леснопопиваща  емулсия масло във вода предпазва кожата от загуба на вода. При всекидневна употреба, кожата е защитена от вредните външни влияния и дехидратация. Състояниего на кожата се подобрява забележимо - кожата става чувствително по-мека и гладка.

Приложение: Използвайте редовно сутрин и вечер върху чиста и подсушена кожа. Нежно масажирайте стъпалата. Не нанасяйте върху възпалена и нацепена кожа, за да избегнете възпаление.За суха, много суха и груба кожа на ръцете ви препоръчваме и Eucerin® 5% Urea Крем за ръце. С натурален овлажняващ фактор уреа (10% Urea)

Без парфюм. Без оцветители. Клиничните изследвания доказват отлична ефикасност и съвместимост с кожата. 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели