Подробно търсене

ЕСЕНЦИАЛЕ ЕКСПРЕС САШЕТА 600МГ X 21 САНОФИ $

Кат. номер 81042

15%
Кратко описание
Есенциале Експрес е лекарствен продукт с доказана ефективност, който подпомага регенерацията на чернодробната тъкан и защита на черния дроб.
Производител
САНОФИ-АВЕНТИС
Марка САНОФИ ОТС
0 от 5

Regular Price: 25,99 лв.

Special Price 21,99 лв.

Валидна до 31.12.2018
Запази в любими

Описание

Есенциале Експрес е лекарствен продукт с доказана ефективност, който подпомага регенерацията на чернодробната тъкан и защита на черния дроб. Предлага се под формата на перорална паста в мини сашета, иновация за максимално удобство и лесен директен прием без вода и приятен вкус на кафе със сметана.

 

Действие:

Есенциале Експрес е лекарство за ефективна грижа и възстановяване на черния дроб. Доставя екзогенни есенциални фосфолипиди, които подпомагат регенерирането, защитата на клетките и възстановяването на клетъчната стена. Повлиява положително симптоми, като загуба на апетит или чувство на тежест в дясното подребрие, при пациенти с чернодробно нарушение, причинено от вещества вредни за черния дроб, в следствие на неподходяща диета (токсични или хранителни увреждания) и такива с хронично чернодробно възпаление (хепатит).

 

Начин на употреба:

При юноши над 12 години (около 43 kg) и възрастни по 1 саше. Максималната дневна доза е по 1 саше по 3 пъти дневно

 

Състав:

1 саше съдържа: 600 mg обезмаслени, обогатени фосфолипиди от соеви зърна (deoiled enriched phospholipidis from soya beans)

 

Опаковка: 21 сашета

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели