Подробно търсене

ЕСЕНЦИАЛЕ ЕКСПРЕС САШЕТА 600МГ X 21 САНОФИ

Кат. номер 81042

8%
Кратко описание
Есенциале Експрес е лекарствен продукт с доказана ефективност, който подпомага регенерацията на чернодробната тъкан и защита на черния дроб.
Производител
САНОФИ-АВЕНТИС
Марка САНОФИ ОТС
0 от 5

Regular Price: 24,99 лв.

Special Price 22,99 лв.

Валидна до 31.05.2019
Запази в любими

Описание

Есенциале Експрес е лекарствен продукт с доказана ефективност, който подпомага регенерацията на чернодробната тъкан и защита на черния дроб. Предлага се под формата на перорална паста в мини сашета, иновация за максимално удобство и лесен директен прием без вода и приятен вкус на кафе със сметана.

 

Действие:

Есенциале Експрес е лекарство за ефективна грижа и възстановяване на черния дроб. Доставя екзогенни есенциални фосфолипиди, които подпомагат регенерирането, защитата на клетките и възстановяването на клетъчната стена. Повлиява положително симптоми, като загуба на апетит или чувство на тежест в дясното подребрие, при пациенти с чернодробно нарушение, причинено от вещества вредни за черния дроб, в следствие на неподходяща диета (токсични или хранителни увреждания) и такива с хронично чернодробно възпаление (хепатит).

 

Начин на употреба:

При юноши над 12 години (около 43 kg) и възрастни по 1 саше. Максималната дневна доза е по 1 саше по 3 пъти дневно

 

Състав:

1 саше съдържа: 600 mg обезмаслени, обогатени фосфолипиди от соеви зърна (deoiled enriched phospholipidis from soya beans)

 

Опаковка: 21 сашета

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели