Ентан за здрави съдове и добро кръвообращение, 30 капсули, Borola

Прод.код 20850 / Тегло 0.05 кг.

Марка БОРОЛА | BOROLA
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 161 оценки)
16,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Ентан X 30 Борола е кардиологичен препарат от естествен произход подходящ за вегетарианци, без животински продукти или алергени.

Той се грижи за цялата кръвоносна система, оросяването на капилярите и периферните кръвоносни съдове, като подобрява течливостта на кръвта.

Какво представлява Ентан X 30 Борола

Ентан X 30 Борола има над 30 доказани позитивни ефекта над организма и кръвоносната му система.

Този продукт от естествен произход позволява на тялото да увеличи оросяването на кръвоснабдяването до крайници, клетки и ключови тъкани, като така предотвратява огромно количество от кръвоносните заболявания.

Може да се ползва тандемно с други видове терапевтични кардиологични лечения, но е важно да се консултирате с вашия лекуващ лекар за съвместимостта на Ентан с насрочената ви терапия.

Този лекарствен продукт идва под формата на капсули направени от растителни вещества VG caps. Произвежда се без наличието на глутен, примеси или консерванти, изцяло на билкова основа, като се ползва както в клинични така и в домашни условия.

Терапевтичните ефекти на Ентан от Борола се появяват при натрупване на активните съставки в организма. При редовен прием от 2 седмици като минимален период, ще усетите олекване на крайниците и увеличаване на кръвообръщението в очите, ушите и мозъка.

Той облекчава ефектите от заболявания на кръвоносната система, като една част от успехите му са свързани с третирането на тромби и съсиреци.

Препоръки при ползване на Ентат

Тъй като Ентан увеличава течливостта и подобрява вискозитета на кръвта и кръвната плазма, е желателно да се консултирате с вашия лекар преди приемане.

За закупуването на Ентан не е нужно лекарско предписание, но при насрочено лечение на кръвоносните съдове, при което има затруднение с номиналния поток на кръвта, е добре да попитате вашия лекар преди прием.

За да увеличите ефективността на лекарството е важно да следвате здравословна диета и да следите за нивото на холестерола в кръвта. Ако сте диабетик или сте в риск от миокарден инфаркт, е добре да се консултирате с вашия лекар.

Друг начин за увеличаване на ефектите от приема на Ентан, е добре да увеличите своята подвижност и да намалите приема на тъмни меса и мазни храни.

Защо да се доверие на експертите от AptekaMedea.bg

Ако търсите за доказателство за нашата експертиза, само трябва да се огледате във вашия град и мигновено ще установите, че повечето аптеки са Медея.

Това не е никак случайно, ние сме педантични, точни и лоялни при избора на лекарствата, които предлагаме, за да можете вие и вашето семейство да се радвате на дълго здраве.

Забравете неудобството от пазаруването и изберете онлайн магазинът на AptekaMedea още днес.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах