ЕдЛикуид за деца, Сироп за имунна система, 237мл

Прод.код 27667 / Тегло 0.30 кг.

Марка
ЕД ЛИКУИД | AD LIQUID
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 97 оценки)
44,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Допринася за здравето и нормалните функции  на имунната система на детето.

Оказва общоукрепващ ефект върху детския организъм.

Състав на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца

ADLiquid™For Kids – имуностимуланти за деца е единствени продукт на българския пазар, който има цялостно, комплексно дейтвие върху детския организъм и е под формата на колоиден разтвор.

ADLiquid™For Kids – имуностимуланти за деца съдържа комплекс от билки и нутриенти, които се използват за подсилване на имунната система на детето .Това саАстрагал, Котешки Нокът Саменто,Бета-глюкани, Ехинацея, Пчелно Млечице, Екстракт от Грейпфрут, Масло от Енотера Биенис.

Гинкго Билобат поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система.Силимаринът подпомага здравето и нормалните функции на черния дроб на детето.                

В повечето имуностимуланти за деца силимаринът се забравя, а той има изключително важно значение, тък като изчиства черния дроб на детето.     

Комплексът от витамини и минерали, включително Цинк, Селен и витамини С и Е подкрепят нормалния растеж и развитието на детето и действат много добре за подсилване на имунната система, и правят имуностимулантите за деца на ЕД Медицин изключително ефективни.

ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца способства за по-бързото възстановяване на детето след вредни въздействия, използва се за подсилване на имунната система на детето.Имуностимулантите за деца му помагат да се справя с предизвикателствата на околната среда и оказват общоукрепващо действие върху детския организъм.

В ADLiquid™For Kids – имуностимуланти за деца са включени различни съставки с имуностимулиращо, имуномодулиращо и адаптогенно действие в сравнително малки дози.

Синергичният ефект се постига чрез влиянието им върху различни аспекти на имунната система. Така ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца осигурява подсилване на имунната система на детето без да я претоварва.

 

Активни съставки

в 5 мл

в 10 мл

Масло от Енотера Биенис /Oenothera Biennis/

46 mg

 92 mg

Витамин С /като L-аскорбинова киселина/

13,33 mg

26,67 mg

Бета 1-3 глюкани

3,33 mg

 6,66 mg

Котешки нокът /Uncaria Tomentosa/,екстракт от кора 4:1

3,33 mg

 6,66 mg

Ехинацея теснолистна /Echinacea Angustifolia/,екстракт 4:1

3,33 mg

 6,66 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферол ацетат/

3,33 mg α-TE

6,66 mg α-TE

Астрагал /Astragalus Membranaceus/, екстракт от корен 4:1

2,5 mg

5 mg

Цинк /от цинков цитрат/

0,8 mg

1,6 mg

Силимарин / Silybum Marianum/, екстракт от семе 4:1

1,67 mg

3,34 mg

Пчелно млечице

1,67 mg

3,34 mg

Гинкго Билоба /Ginkgo Biloba/,екстракт от листа

0,67 mg

1,34 mg

Грейпфрут /Citrus Grandis L.Osbeck/, екстракт от семе 4:1

0,17 mg

0,34 mg

Селен / от селенов аспартат/

10 µg

20 µg

 

Описание на съставките на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца

Масло от Енотера Биенис / вечерна роза, иглика/ –източник Омега-6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина. Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин  Е1 /PGE1/ -хормон с противовъзпалителен ефект.

 • Астрагал- астрагалът е известен като адаптоген. Адаптогени се наричат съединенията с природен произход, които модулират функциите на имунната система съобразно особеностите на околната среда. Те максимално съдействат за добрата адаптация на организма. Астрагалът от векове се прилага в Китай и други страни от далечния Изток, способства за възвръщане на силите на изтощения организъм. Използва се за подсилване на имунната система, за поддържане нормалното ниво на кръвната захар. Благоприятното действие върху имунната система се свързва с влиянието му върху синтеза на интерферони, изключително важна съставка на имуностимулантите за деца на ЕД Медицин.
 • Котешки Нокът /Саменто/ -адаптоген,традиционно се използва в Южна Америка заради своите имуностимулиращи и антиоксидантни свойства,също се използва за подсилване на имунната система
 • Ехинацея теснолиста –утвърден растителен екстракт за подсилване на имунната система. Механизмът на действието е свързан с влиянието й върху продукцията на Т-лимфоцити и активността на фагоцитозата. Присъства в много имуностимуланти за деца.
 • Силимарин-/бял трън/- естествен „защитник” на физиологичните функции на черния дроб. Силен антиоксидант, предпазва клетките на черния дроб от увреждане при прием на антибиотици.
 • Гинкго Билоба-поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система и има антиоксидантно действие.
 • Грейпфрут -съдържа силни антиоксиданти, комплекс от биофлавоноиди и витамин С. Има антисептично действие. Благоприятно влияе върху функциите на сърцето и съдовете, регулира храносмилането и нормализира обмяната на веществата, използва се за подсилване на имунната система в имуностимулантите за деца.
 • вит.С, вит.Е- антиоксиданти. Предпазват клетките от увреждането им от свободните радикали, силни имуностимуланти за деца.
 • Селен – съдейства за предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за подсилване на имунната система. Той подкрепа и щитовидната жлеза.
 • Цинк -съдейства за подсилване на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини, предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали.
 • Бета-глюкани – естествени полизахариди, използват се за подсилване на имунната система.Те влияят благоприятно върху активността на макрофагите, както и върху продукцията и активността на Т-лимфоцитите. Правят имуностимулантите за деца още по-ефективни.
 • Пчелно млечице – източник на естествени витамини и минерали, подпомага действието на другите съставки в ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца.Заедно с тях то съдейства за хармонизиране функцията на имунната система

Предназначение на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца

-ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца се използва при състояния, които изискват повишена активност на имунната система

-ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца засилва естествените защитни сили на организма на детето, способства за по-бързо възстановяване на детския организъм след вредни въздействия

-ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца е изключително подходящ за по-добро адаптиране на детето при промяна на средата / например постъпване в детска градина/

–ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца допринасяза общо укрепване на организма, добър тонус и добър апетит

-ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца помага за по-лесно преодоляване на отрицателното въздействие на вредните фактори на околната среда върху детския организъм.

ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца е особено подходящ за деца, които посещават детски заведения, поради повече контакти и съответно по-голяма натовареност на имунната система.

Начин на приложение на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца

Препоръчителната доза на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца при деца над 3-годишна възраст е 10 мл. дневно, разпределена в 2 приема. При деца от 1 до 3 г. – до 5 мл. дневно в 1-2 приема.

С цел укрепване и повишаване на съпротивителните сили на детето през есенно-зимния сезон е подходящо приемът на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца да започне още през м. септември. Препоръчва се провеждането на последователни курсове от 20 дни прием и 10 дни прекъсване, неколкократно през годината.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца може да са различни.

ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца се приема преди хранене, може да се приема с вода или сок.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа или едновременната му употреба с мляко, млечно-кисели продукти и бульони.

Поради натуралния състав на продукта е възможно да има разлики в цвета и консистенцията на различните партиди.

ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца е единствения продукт за деца, който не само се използва за подсилване на имунната система, но и изчиства черния дроб на детето. ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца съдържа силимарин, а както знаем ако детето приема антибиотици черния дроб се натоварва и трябва да се погрижим и за него.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!