Подробно търсене

АДИРЕКС ЗА ДЕЦА САШЕ Х 6 НЕОФАРМ | NEOPHARM

Кат. номер 81905

Кратко описание
Neopharm Adirex Kids Sachets х6 | Неофарм Адирекс за Деца сашета Срещу диария х6 е специален препарат, който е предназначен за хора с диария (разстройство), независимо от произхода й, той съдейства за бързото спиране на диарията   Действие: Спира диарията и предотвратява появата й, чрез антидиаричния ефект си ефект, по-бързото възстановяване на нормалната чревна микрофлора дори в присъствието на антибиотици, както и чрез стимулиране на локалния имунитет в чревния тракт.
Производител
НЕОФАРМ
Марка НЕОФАРМ | NEOPHARM
0 от 5
8,59 лв.
Запази в любими

Описание

Neopharm Adirex Kids Sachets х6 | Неофарм Адирекс за Деца сашета Срещу диария х6 е специален препарат, който е предназначен за хора с диария (разстройство), независимо от произхода й, той съдейства за бързото спиране на диарията

 

Действие:

Спира диарията и предотвратява появата й, чрез антидиаричния ефект си ефект, по-бързото възстановяване на нормалната чревна микрофлора дори в присъствието на антибиотици, както и чрез стимулиране на локалния имунитет в чревния тракт. Действа без да блокира нормалния чревния пасаж и неговото физиологично очистване и оздравяване. Неутрализира причинителите на диария и техните токсини, и възстановява нормалната функция на чревната стена и водно-електролитния баланс. Подсилва локалния имунитет и подпомага оздравяването на стомашно-чревният тракт. Ефективно предпазва от поява на ново разстройство.

 

Начин на употреба:

Препоръчително е приемът на Адирекс да започне веднага при поява на диария, както и когато организмът е предразположен или има повишен риск да се получи разстройство. Съдържанието на едно саше се разтваря в малко вода или безалкохолна напитка, след което се разбърква и се изпива. Може да се смесва и с храна. Адирекс съдържа живи клетки, поради което не трябва да се смесва с горещи, ледени или алкохолни напитки или храни.

Адирекс се приема по следната схема:

Индикация - Възрастни и деца над 5 години - Деца до 5 години .Диария, независимо от нейният произход - 2 пъти х1 саше на ден - 2 пъти х1/2 саше, т.е 1 саше, разделено на 2 приема. Успоредно и след прием на антибиотици, за да се предотврати поява на диария и дибактериоза - 1 саше на ден - 2 пъти х1/2 саше. Предпазване от пътническа диария -1 саше на ден - 2 пъти х1/2 саше

 

Състав:

Saccharomyces boulardii - 5 х 109 CFU*; Lactobacillus rhamnosus GG - 5 х 109 CFU*; Мананови олигозахариди (МОЗ) - 200 mg; Цинк - 5 mg. *CFU - единици, образуващи колонии (брой живи клетки).

 

Опаковка: 6 сашета

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели