Подробно търсене

ЗИПРЕКСА ТБ 5MГ X 56

Кат. номер 48214

Кратко описание
ЗИПРЕКСА 5МГ Х 28 ZIPREXA 5MG X 28 Информацията е предоставена само с информативна цел и не може да замести консултацията със специалист - лекар или фармацевт.
Производител
ЕЛИ ЛИЛИ
0 от 5

Този продукт не може да бъде закупен онлайн! *

* Българското законодателство НЕ разрешава онлайн продажба на лекарства с лекарско предписание! Благодарим за разбирането, заповядайте на място в удобна за Вас аптека Медея!

Описание

ЗИПРЕКСА 5МГ Х 28

ZIPREXA 5MG X 28

Информацията е предоставена само с информативна цел и не може да замести консултацията със специалист - лекар или фармацевт.

Активно вещество: Olanzapinе  5 mg film- coated tabletsОписание:Zyprexa се отнася към групата лекарствени продукти, наречени антипсихотици. Показан е при редица заболявания, които имат симптоми като чуване, виждане или усещане на несъществуващи обекти, налудничеви мисли, подозрителност, затваряне в себе си. Възможно е също чувство на потиснатост, тревожност или напрегнатост.Zyprexa може да се използва за лечение на състояния, които протичат със симптоми като чувство за еуфория, необичайни изблици на енергия, по-малка необходимост от сън, отколкото обикновено, много бърз говор с летяща мисъл и понякога силна раздразнителност. Зипрекса притежава стабилизиращи настроението функции и предпазва от настъпване на нетрудоспособност, повишаване или понижаване на настроението, свързани с това състояние.

Преди да прием

Не взимайте Zyprexa

- ако сте свръхчувствителни към оланзапин или някоя от съставките на Zyprexa. Алергичната реакция може да се разпознае с обрив, сърбеж, подуване на лицето, подуване на устните или задъхване - Ако Ви е поставена диагноза закритоъгълна глаукома. - при бременност или кърменеСпециално внимание

- лекарства от този тип могат да предизвикат необичайни движения предимно в областта на лицето и езика. Ако това се случи, след като сте приемали Zyprexa кажете на Вашия лекар. - Много редки лекарства от този тип могат да предизвикат комбинация от температура, учестено дишане, потене, мускулни крампи и сънливост или безсъние. Ако това се случи ,след като сте пили Zyprexa, кажете на Вашия лекар незабавно. - Не се препоръчва употребата на Зипрекса при пациенти в напреднала възраст с деменция, тъй като може да се появят сериозни нежелани лекарствени реакции.

Начин на приложение: Винаги приемайте Зипрекса точно както Ви е препоръчал Вашият лекар.Дневната доза на Zyprexa е между 5 и 20 мг независимо от храненето. Консултирайте се с Вашия лекар, ако Вашите симптоми се повторят, но не спирайте приема на Zyprexa, докато Вашият лекар не Ви посъветва да го направите.

Нежеланите лекарствени реакции на Zyprexa могат да включват: сънливост или прекомерна  уморяемост, наддаване на тегло, замаяност, засилено чувство на глад, задържане на вода, запек, сухота в устата, безпокойство, необичайни движения, тремор, мускулна ригидност или спазми, проблеми с говора и промяна в нивата на някои кръвни клетки и липидите в кръвта. Много рядко, някои пациенти могат да развият възпаление на панкреаса, причиняващо силна стомашна болка, температура и повръщане.

За по-пълна информация прочетете оригиналната листовка на продукта! Лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели