Подробно търсене

ДОЛОРГИТМЕД КАПКИ ЗА УШИ 10МЛ

Кат. номер 76787

Кратко описание
ДОЛОРГИТМЕД капки за уши 10 мл.
Производител
Д-Р ТАЙС
Марка Марка
Д-Р ТАЙС | DR THEISS
0 от 5
6,49 лв.
Запази в любими

Описание

ДОЛОРГИТМЕД капки за уши 10 мл.

Намалява оплакванията. Успокоява възпалението. Предпазва.

Състав: глицерол, пантенол, цетилпиридиниев хлорид, вода.

Съдържание и форма на предлагане: 10 мл разтвор.

Показания: За съпътстващо лечение и облекчаване симптомите при оплаквания в ушния канал /например при отит - възпаление на външното ухо/.

Забележка: Оплакванията, налагащи лечение, могат да имат различни причини. Ако след 2 дни не се чувствате по-добре, трябва да потърсите лекарства помощ.

Противопоказания: Капките за уши не трябва да се прилагат при свръхчувствителност към глицерол и при травма на тъпанчето /перфорация/ или върху открита рана. Да не се прилагат едновременно с други продукти за локално приложение / например други капки за уши или мехлеми/.

Взаимодействие с лекарствени средства: До този момент не са известни.

Предупреждения и предпазни мерки:- При силни болки в ухото при всички случаи е необходимо да се обърнете към лекар.

- Ако след 2 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва незабавно да потърсите лекарска помощ.

Какво трябва да знаете, преди да прилагате капките за уши при деца?Капките за уши могат да се прилагат при деца над 12 месеца. Когато прилагате при деца, винаги първо се консултирайте с лекар.

Какво трябва да знаете, при бременност и кърмене?Липсват данни за противопоказания при бременност и кърмене. Въпреки това е препоръчително да се посъветвате с вашия лекар при употребата на това медицинско изделие.

Дозировка, начин и продължителност на приложение: Необходимо е преди приложение капките да се затоплят до телесна температура.

Ако не Ви е препоръчано друго: 1 - 2 до 4 пъти дневно /в зависимост от нуждата/ се накапват в ушния канал. Наклонете главата настрани и чрез натиск върху пластмасовата бутилка откапете от разтвора. Задръжте главата в това положение за около 3 минути. След употреба затворете плътно бутилката.Няма ограничения по отношение на продължителността на приложение. Капките могат да се прилагат и превантивно.

Указания относно срока на годност: Да не се прилага след изтичане на срока на годност.

Срок на годност след отваряне: 6 седмици.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Да се съхранява под 25 градуса.

Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

Представител: Натурпродукт ООД.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели