Вагизан Интимен лосион за ежедневна хигиена 200мл

Прод.код 5304 / Тегло 0.25 кг.

Марка
Д-Р АУГУСТ ВОЛФ | DR. AUGUST WOLFF
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 125 оценки)
22,09 лв.
Запази в любими Запази в любими

Вагизан е интимен лосион, разработен специално за ежедневна хигиена на интимните области. Чувствителната интимна област не трябва да се дразни с често измиване със сапуни и измиващи гелове, защото тези хигиенни средства могат да променят рН-стойностите на кожата и да благоприятстват възникването на инфекции, чрез увреждане на физиологичната микрофлора.

 

Действие:

Запазва и стабилизира киселинната защитна функция на кожата и лигавицата (предпазва от повтарящи се инфекции в чувствителната интимна област). Произведен от естествена млечна суроватка и съдържа протеини, аминокиселини, минерали, витамините А, В, Е и екстракт от лайка. С добавянето на естествена млечна киселина е постигната идеалната рН стойност, около 5. Естествената млечна суроватка и млечната киселина правят от ВАГИЗАН интимен лосион един интимен лосион с възможност за лесна ежедневна употреба (дори по време на месечния цикъл и бременност при жените), приятен за кожата и с добра поносимост.

 

Начин на употреба:

Достатъчно е да нанесете 2-3 капки от лосиона директно върху влажна кожа в интимната област, след което разпенвате и обилно изплаквате. При този начин на употреба, флаконът от 200 мл се използва в продължение на 4-5 месеца.

 

Състав:

Вода, естествена млечна суроватка на прах, Sodium laureth sulfate, Disodium laureth sulfosuccinate, Cocamide dea, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, екстракт от лайка.

 

Опаковка: 200мл.








Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах