Defendyl Имуноглюкан Акут за имунна система с витамин C и цинк, 5 капсули

Прод.код 82833 / Тегло 0.05 кг.

Марка МЕДИС | MEDIS
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 126 оценки)
15,75 лв.
Запази в любими Запази в любими

ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН АКУТ КАПС Х 5

Дефендил-Имуноглюкан P4H® АКУТ е хранителна добавка под формата на капсули, която освен Имуноглюкан (300 mg), съдържа също витамин C и цинк, които играят роля при функционирането на имунната система. 

  • Тройна доза Имуноглюкан (300 mg в една капсула) 
  • Повишена дневна доза на витамин C 
  • Препоръчителна дневна доза цинк 
  • Подходяща за деца над 12 години 
  • Една капсула на ден за 5 последователни дни 

Общо неразположение, умора и изтощение са сигнали, които ни показват, че има спад в имунната система или наличие на инфекция. Времето от началото на инфекцията до първите симптоми на заболяването (инкубационен период) обикновено отнема от 36 до 72 часа. 

По време на повишена активност на имунната система, както при остра респираторна инфекция, милиони нови имунни клетки се създават, с което се повишава и нуждата от витамин C и цинк. Имунната ни система започва да се бори с инфекцията, като подобрението зависи от силата и скоростта на имунния отговор. През този период се препоръчва силна подкрепа на естествения имунен отговор.

ДЕФЕНДИЛ-Имуноглюкан P4H® АКУТ е предназначен за краткосрочна употреба по време на повишени нужди на организма. Приема се по 1 капсула на ден за 5 последователни дни. След това се препоръчва прием на Дефендил- Имуноглюкан P4H® капсули. 

Капсулите не се дъвчат. Приемат се с чаша вода и се гълтат цели. Капсулата също може да се отвори и съдържанието да се изсипе върху лъжица. Консумирайте съдържанието на лъжица с малко течност, най-добре с плодов сок. 

Препоръчваме ви приема на Дефендил - Имуноглюкан P4H® АКУТ да става на празен стомах половин час преди закуска или вечер преди лягане. Дефендил - Имуноглюкан P4H® АКУТ е предназначен за възрастни и деца над 12 години. Подходящ е и за диабетици и хора с алергии. Не съдържа глутен и лактоза. Капсулите са с растителен произход и са подходящи за вегетарианци. Не съдържа алергени (млечни протеини, лактоза, глутен, яйца, риба, фъстъци, сусам, соя, ядки, целина, горчица, раци и мекотели).

Дефендил - Имуноглюкан P4H® АКУТ капсули не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Пазете далеч от деца! Съхранявайте на тъмно и сухо място на температура под below +25 °C.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!