Бусколизин Бързо облекчаване на болезнени спазми, 10мг, 20 таблетки

Прод.код 2011 / Тегло 0.01 кг.

Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 133 оценки)
6,89 лв.
Запази в любими Запази в любими

Бусколизин ТБ 10мг X 20 е идеалното решение в случаите, в които страдате от нерегламентирани спазми на гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт.

Това е продукт от класа на спазмолитиците и се нарежда на челни позиции сред най-ефикасните вещества способни да спрат слаби до средно остри спазми в различни участъци от коремната кухина.

Ефектите на Бусколизин ТБ 10мг X 20

Ефектите, които Бусколизин ТБ 10мг X 20 има, са най-вече насочени към бързото прекратяване на болезнени спазми на гладката мускулатура на стомаха, червата, жлъчните пътища, пикочо-половата система.

Това се случва чрез взаимодействие на активната съставка на препаратът хиосцинов бутилбромид, клетките и нервните окончания отговорни за съкращението на мускулите.

Като част от комплексното лечение на болезнени спазми, хиосциновият бутилбромид подпомага стабилизирането на пациента и предотвратяването на продължителни спазми.

Той не е насочен към отстраняването на първопричината, поради, което при терапии, се използва като помощно средство, по-скоро отколкото като основен лечебен медикамент.

Поради неговите благоприятни качество, той има добро взаимодействие с много медикаменти предназначени за лечението на болезнени болестни състояния в коремната кухина.

За пълен списък с взаимоотношенията с други лекарства се съветвайте с лекар или листовката на Бусколизин.

С какво може да ви помогне Бусколизин

Като спазмолитик, Бусколизин може да ви помогне с отпускането и успокояването на болки в областта на корема. Той е бързо въздействащо лекарствено вещество, което е създадено да въздейства благоприятно над организма възможно най-бързо.

Затова, ако след 48 часа терапевтично ползване, вие не получите облекчаване на болката, е желателно да се консултирате с вашия лекар.

Неговият успех зависи до голяма степен от приема, затова, ако търсите възможно най-доброто от своя Бусколизин, е желателно да го приемате по предписание от лекар или фармацевт.

Генерално това лекарство се приема под строг регламент, който зависи от самия вид болка и мястото на болката.

Основният начин на прием на Бусколизин за деца над 12 годишна възраст и възрастни, е 1-2 таблетки 2-4 пъти на ден – да не се надвишава максималната дневна доза от 8 таблетки.

Приемът при деца над 6 годишна възраст е 1 таблетка 3 пъти дневно, като общото терапевтично време на прием на Бусколизин не трябва да надвишава 2 седмици, както за възрастни, така и за деца.

Истината зад успеха на AptekaMedea.bg

Това, което наистина ни направи лидери на пазара и една от най-търсените онлайн аптеки в България, е авторитетът, който излъчваме.

Нашите екипи са съставени от силно профилирани специалисти, които ни съветват за най-добрите продукти, които можем да предложим.

Затова сме първото място на, което много хора поглеждат най-напред, за да видят дали ще открият търсеното от тях лекарство.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах