Подробно търсене

БОНИЛАШ СЕРУМ ЗА МИГЛИ 3МЛ НАТУРПРОДУКТ

Кат. номер 79369

Кратко описание
БОНИЛАШ е серум за мигли, който спомага за: Стимулиране на растежа и удължаването на миглите; Сгъстяване и уплътняване на миглите; Предотвратяване на прекомерното падане на миглите; Подхранване, хидратиране и възстановяване на миглите; Подсилване на естествения цвят на миглите; Подходяща грижа след процедури за удължаване и сгъстяване на миглите, както и по време и след прилагане на изкуствени мигли.
Производител
НАТУРПРОДУКТ ООД
Марка НАТУРПРОДУКТ
0 от 5
55,59 лв.
Запази в любими

Описание

БОНИЛАШ е серум за мигли, който спомага за:

Стимулиране на растежа и удължаването на миглите; Сгъстяване и уплътняване на миглите; Предотвратяване на прекомерното падане на миглите; Подхранване, хидратиране и възстановяване на миглите; Подсилване на естествения цвят на миглите; Подходяща грижа след процедури за удължаване и сгъстяване на миглите, както и по време и след прилагане на изкуствени мигли.

 

Начин на употреба:

Полага се по линията на горните мигли.Прилага се вечер, след отстраняване на грима. Серумът се полага при чисти и сухи клепачи, в основата на горните мигли, върху косъма, по протежение на клепача и на границата с него, като клепачът е затворен.

 

Внимание! НЕ се слага във вътрешността на окото и по линията на долните мигли.

Серумът за стимулиране растежа на миглите Бонилаш се препоръчва на жени, които искат да имат ЕСТЕСТВЕНИ, дълги и красиви мигли.

Може да се използва от хора, носещи контактни лещи (преди употреба контактните лещи трябва да се махнат), след химиотерапия, след процедури за удължаване и сгъстяване на миглите, върху постоянен грим и след боядисване на миглите с къна.

 

Активни съставки:

Представлява ефикасен стимулатор на растежа на миглите, който има положителен ефект върху дължината и плътността им, повишава броя им, засилва ги и повлиява положително наситеността на естествения им цвят. 

► Урея - тази съставка спомага за хидратацията и витализирането на миглите.

► Биотин - той е всеизвестен с подхранването и възстановяването на косъма.

► Пантенол - има успокояващо действие.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели