Заповядайте в новата аптека Медея в Люлин!

ВЕРИГА АПТЕКИ МЕДЕЯ ОТВОРИ ВРАТИТЕ НА НОВА АПТЕКА В СОФИЯ!

Може да ни намерите на адрес: ж.к Люлин 10 - Орион, бул. Петър Дертлиев 2.

В Аптеки Медея може да откриете широк асортимент от лекарства, хранителни добавки, козметика и множество  разнообразни продукти за здраве, красота, грижа за семейството.

Верига Аптеки Медея се разраства и вече имаме 49 аптеки в цялата страна. В тях на разположение на клиентите са висококвалифицирани фармацевти и консултанти, които дават индивидуални препоръки на всеки клиент, в спокойна и уютна среда.

Аптеки Медея е аптечна верига, доказала своя професионализъм и авторитет във фармацевтичната грижа. В нашите аптеки, винаги може да разчитате на прецизни услуги и разнообразие от продукти, на изключително ниски и достъпни цени.

Нашата мисия е да бъдем полезни на всеки клиент и да сме насреща за съвет и консултация.

Черпим вдъхновение от природата и науката и се стремим в аптеките ни винаги да присъстват най-новите и качествени артикули.

В знак на благодарност към своите постоянни клиенти, Аптеки Медея подаряват Карта лоялен клиент. С тази карта, клиентът получава специална отстъпка при пазаруване.

За да улесним престоя на родителите с деца, в аптеките създадохме прекрасен детски кът, в който малчуганите да играят, докато мама или татко пазаруват.

Всеки месец , верига Аптеки Медея издава безплатно списание, в което ще откриете полезна информация за продукти и актуални промоции в  нашите аптеки, полезни статии на тема здраве, красота, спорт, грижи за тялото и ума.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах