ВРЕМЕ ЛИ Е ЗА ДЕТОКС?

Тази година определено ще бъде запомнена. С началото на 2020 г., освен че сложихме начало на ново десетилетие, положихме основи на нов начин на живот. След двумесечното извънредно положение и социалната изолация, някои хора бяха изключили вероятността да се радват на лятото, слънцето и морето. Други вероятно се надяваха с налагането на мерките да избегнат късите панталонки и банските на плажа.

След като имахме време да почистим дома си от ненужното, е време да го направим и с начина си на хранене, за да не ни „изненада“ лятото и да се окажем в не толкова добра форма. 

Въпросът е как да разберем дали е нужно да пречистим тялото си и колко често да го правим? – Ако често се чувствате уморени, депресирани, имате неспокоен сън, проблеми с ходенето до тоалетна, прекалявате с храната или трупате килограми, определено имате нужда от детокс. Детоксикацията е полезна за здравето, тъй като освобождава организма от токсичните вещества, натрупани с времето и спомага отслабването. Както знаем тяло, което работи по-добре, по-лесно се разделя с излишните килограми, а консумацията на много плодове и зеленчуци е сигурен начин за отслабване. 

Един от най-полезните плодове в детокс диетите са ябълките, които са богати на антиоксиданти и най-важното на пектин. Пектинът представлява фибри, които се намират в клетъчните стени и тъканите на растенията. Той понижава високото кръвно, кръвната захар, лошия холестерол, ускорява и подобрява метаболизма, подпомага състоянието при камъни в жлъчката и чернодробни заболявания, но най-важното - нормализира теглото. Именно поради тази причина често пектинът е важен елемент от програмите за детоксикация на организма и отслабване. Ако искаме да си набавим необходимото количество пектин в детоксикацията ни,  трябва да консумираме по 5-6 ябълки дневно. А ако не ви се ядът толкова много ябълки или нямате възможност да се снабдите с такова количество, то тогава ябълковият пектин е най-доброто решение. Препоръчваме ви да опитате ябълковия пектин НЕЙЧЪРЪЛ ФАКТОРС, с който може да се сдобиете лесно и бързо от нашия сайт

НЕЙЧЪРЪЛ ФАКТОРС ще бъде ваш ценен съюзник, както в детоксикацията, така и в поддържането на нормалното състояние на сърдечносъдовата система, намаляването на холестерола и нивата на кръвната захар. Освен това ще ви помогне да се чувствате сити по-дълго време - нещо, изключително важно в борбата с килограмите.

По този начин с 1 капсула на ден ще си осигурите нужния пектин, което определено ще подпомогне отслабването. Освен хапването на повече плодове и зеленчуци, за да имаме резултат е нужно да намалим консумацията на - алкохол, млечни продукти; захар, бяло брашно, колбаси, преработени и пакетирани храни, готови супи. Ще усетите разликата още през първите няколко ни, след като сте променили начина си на хранене и ще се изненадате колко много храни може да включите в менюто си.

Освен храната, която приемаме е важно и колко вода пием дневно. Пиенето на много вода има редица ползи, а най-значимата в нашето пречистване е намаляването на теглото, тъй като потиска апетита. Вероятно ви се е случвало да изпиете чаша вода и да потиснете усещането за лек глад в стомаха. Важно е да знаем също, че ние не отделяме вода само при уриниране. Кожата ни е най-големия отделителен орган. В гореща, или пък суха среда също рискуваме да се обезводним, което би могло да доведе до главоболие, замаяност и задържане на вода. По този начин организмът активира своята защитна реакция срещу недостига на вода, като започва да задържа максимално течностите, които приемате, дори и да става дума за съвсем малко количество. 

Как да разберете дали организмът ви задържа вода? Ако имате повече от едно съвпадение, със сигурност задържате вода - подути сте или подпухнали в областта на лицето, корема или крайниците, въпреки големия калориен дефицит и високата физическа активност, през последните седмици не успявате да свалите теглото си, пиете по-малко от 2 литра вода на ден. Задържането на вода е много често срещан проблем, а и има хора които са по – податливи към задържане на вода. Те имат следните физиологични навици или проблеми: имат сърдечни проблеми, имат наднормено тегло или са прекалено пълни, подложени са на хормонални промени, прекарат много време стоейки прави и ред други неща. С напредването на възрастта задържането на вода става все по-често срещан проблем, тъй като бъбреците и черния дроб започват по-бавно да премахват токсините от тялото. Ако сте привърженик на чая и обичате да си го приготвяте, то тогава можете да изкарате излишната вода от себе си с чай от магданоз.

В горещите месеци обаче много от нас избягват приема на топли напитки. Ето защо ви предлагаме да опитате ХИДРОЛЕС СЛИМ Х 60 НАТУРПРОДУКТ, който ще помогне на организма за елиминирането на излишните течности.

Продуктът съдържа екстракт от горчив портокал, боровинка, ябълков оцет, коприва и цинк, които ще ви помогнат  за подобряването и поддържането на нормалния метаболизъм на тялото, както и на калорийния (енергийния) разход на организма. Освен това ще ви ще намалите оксидативния стрес, който  всъщност е един от основните виновници за натрупването на вредни свободни радикали в организма ни.

Накрая, но не на последно място - преди да започнете своята програма за детоксикация е добре внимателно да подберете своя режим. Той трябва да съчетава добра физическа активност и здравословно хранене, но най-важното – трябва да внесе здравословни промени в начина ви на живот, които ще ви накарат да се почувствате по-добре и да искате максимално дълго да се придържате към програмата. Забързаното ежедневие често изтощава и подлага организма ни на стрес, затова не бива ние самите да го претоварваме допълнително с бързи и резки промени в режима ни. Ето защо изберете програма, която ще подобри начина, по който се чувствате, за да ви мотивира да поддържате режима, а след това да излезете от програмата бавно и постепенно.

По този начин ще запазите положителното въздействие от детоксикацията на организма, колкото се може по-дълго време и ще се чувствате добре. Успех!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах