ВАЖНА И ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ!

Уважаеми клиенти,

Като Ваш доверен съюзник в грижата за здравето и красотата, Аптеки Медея се отнасят изключително сериозно към ситуацията в България и света.

За да подсигурим непрестанна фармацевтична грижа за Вас, напълно разбираме необходимостта да се погрижим на първо място за нашите служители. Предприели сме всички мерки за да осигурим доброто здраве на нашите фармацевти и консултанти като ги оборудваме с различни предпазни средства от най-високо качество.

Също така спазваме и всички хигиенни норми. В аптеките се осъществява дезинфекция на работните пространства, плотове, уреди и касови зони. Освен регулярното почистване на обектите въведохме и допълнителни часове за цялостна дезинфекция на работните помещения. Тя се осъществява в часовете от 10:20 до 10:40 ; от 13:00 до 13:20; от 15:00 до 15:20; от 17:00 до 17:20. В тези часови диапазони в аптеките няма да бъдат допускани и обслужвани клиенти и пациенти.

Като допълнителни мерки сме въвели контролиран достъп на клиенти в аптеките. За да осигурим по-голямо физическо разстояние, ще се допускат от 2 до 3 клиента в помещението. Молим всички останали да изчакват реда си пред аптеката. За да се спазват всички изисквания и най-вече за да запазим както Вашето така и здравето на нашите служители, Ви молим да спазвате разстояние помежду си от 1-1,5 метра, независимо дали сте вътре или извън аптеката. Ще бъдете поканени за обслужване от наш служител. Предварително Ви благодарим за проявените разбиране и търпение!

С цел повече клиенти да имат достъп до предлаганите продукти въвеждаме следните ограничения: За продукти, които са с постоянна наличност, един клиент ще има право да закупува максимум 3 броя/опаковки. За продукти, които са дефицитни в настоящата ситуация, един клиент ще може да закупува максимум 2 броя/опаковки. Изключение правят случаите, в които клиента представи рецепта от лекар с предписани по-голям брой опаковки/количества.

Работното време на аптеки Медея е временно променено до 30.06.2020г., както следва: В работни дни от 8:00 до 20:00ч., Събота и неделя от 9:00 до 20:00ч.

Аптеки Медея апелира да бъдем толерантни и отговорни едни към други в тази тежка ситуация! Нека запазим здравето на всички в и извън аптеките, на всички фармацевти, консултанти, клиенти и пациенти! Да се отнесем сериозно към положението и да го преодолеем заедно!

Благодарим Ви!

Бъдете Здрави!

Аптеки МЕДЕЯ

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах