СТАРТ НА ТОПЕНЕТО НА МАЗНИНИ

Тази година е по – различна от всички останали, затова и лято 2020 се очертава да бъде доста нестандартно. Независимо дали ще посрещнем топлите месеци на море, в планината, или на басейна в градината, всички ние изпитваме нужда да се чувстваме добре в тялото си.

Дори и да пропуснем пътуванията, животът ни не спира – ограниченията все по – плавно падат и през лятото неизбежно ще ни се наложи да прекараме доста часове под жаркото слънце навън. Всички знаем, че юни, юли и август са за това – да носим минимално малко дрехи и максимално много тен, спомени и усмивки.

Смятаме, че 30 дни са достатъчно време за един бърз пролетен детокс и отърваване от излишни килограми. Колкото и да са килограмите за премахване, винаги най – важна остава първата крачка. Тя е тази, която ще ви държи целеустремени през цялото време и се нарича мотивация.

Първата стъпка е да решите каква е целта ви – било то да влезете в любимите си къси панталонки или изобщо да облечете за първи път такива. Изберете нещо, което ще ви мотивира през цялото време и винаги, когато сте на косъм да се откажете, си спомняйте за него.

Втората стъпка от предизвикателството е да изхвърлите всички напитки с добавена захар, които имате вкъщи, за да нямате достъп до тях заради изградения навик да ги пиете понякога просто от скука. Вместо тях потърсете в интернет рецепти за домашни смутита, лимонади и студени чайове. Гарантирано вкусът ще бъде много по – добър и ще усетите разликата с  подсладените напитки от магазина. Нека смутитата и фрешовете бъдат цветни, шарени и със сезонни плодове, зеленчуци, ядки и семена.

Предлагаме ви да опитате Чай за отслабване Инхуа, който съдържа в себе си полифеноли, Полифенолите са фотохимикали, които се съдържат естествено в растенията. Характерни са с това, че притежават мощни антиоксидантни свойства и регулират баланса на кръвната захар . В чая има още листа от гинко и млечна захар, той е отличен за здравословно отслабване и гарантирано ще намали апетита ви, ако пиете по едно пакетче преди хранене.


Може да разгледате и закупите продукта тук : https://aptekamedea.bg/inkhua-chaj-za-otslabvane-kh-32-v1.html


Консумирайки го с книга в ръка на балкона, неусетно ще започнете да губите тегло и да се изчиствате от досадния целулит. Благоприятно влияние върху проблемните зони оказва и масажът с масла. Предлагаме ви нашето Масло с бреза.

Съставът му е изцяло натурален – жожоба, пшеничен зародиш, кайсия, грейпфрут, портокал, бяла бреза. Масажирайте тялото пет минути два пъти на ден и ще усетите своевремнно как еластичността на кожата се подобрява, тъй като ефективно разбивате участъците с концентрация на токсини и целулитните депа.

Третата стъпка е да започнете с всяко хранене да приемате пресни зеленчуци. Звучи просто и логично, но често в забързаното ежедневие забравяме салатите, които са така богати на фибри. Фибрите всъщност предсталяват диетични влакна, които преминават без промяна през храносмилателния тракт .Те ни засищат по – бързо и често нямаме нужда от втора порция, за да се нахраним, тъй като са по – големи като обем от другите хранителни продукти. Освен важна за храносмилането, фибрите са полезни при сърдечни проблеми, запек, диабет, затлъстяване. 

Може да засилите метаболизма и имунитета си  най – лесно и бързо с Био Супер Фибри. Главната съставка на продукта са изцяло натурални диетични фибри, добити от Гума Арабика (Accacia senegal tree), 90% от които са разтворими под формата на арабиногалактан (полизахарид). Поръчайте лесно и бързо от тук:

На четвърто място поставяме друг банален факт, който всички сме чували, но така трудно спазваме – а именно да пренебрегнем бялото брашно и захар. За следващите 30 дни предизвикателството е просто формулирано – посегнем ли към рафта или хладилника, да хапваме само онова, в което не се съдържат тези два продукта. И тук идва наход изобретателността ни – да си приготвяме сладки и солени изкушения без добавени брашно и захар.

Природата се е погрижила за всичко – нека заложим на естествените подсладители, като мед, фурми, агаве, кленов сироп или стевия. Опитайте СТЕВИЯ ЛУКС Х 60 ЦВЕТЕЛИНА , произведена от сладкото растение Stevia Rebaudiana, което е използвано от хиляди години поради неговата безредност. С този продукт постигате идеалния баланс между това да не се лишавате от сладостта в храните и напитките, от друга страна поддържате теглото си и забравяте за омразното броене на калории. Ще се изненадате, когато потърсите в гугъл и откриете хиляди рецепти със стевия. Напълно сме убедени, че има вариант да похапвате торта на закуска и на вечеря без да качвате излишни килограми. Просто гответе с правилните естествени съставки.          Разгледайте СТЕВИЯ ЛУКС Х 60 ЦВЕТЕЛИНА тук:

На пето място идва последното ни предизвикателство, което в комплект с останалите гарантира един размер по – малки дрехи през лятото. То е просто – за следващите 30 дни не използвайте асансьор и ходете пеша до магазина, аптеката и навсякъде из града, когато ви се наложи. Звучи елементарно, но ако го приложим ще установим, че ако работим на петият етаж, например, поне три пъти на ден ще ни се наложи да се качим по стълбите – веднъж отивайки на работа, веднъж след обедната почивка и веднъж, когато слезем за следобедното кафе. Неусетно ще сме качили 15 етажа. Ако супермаркетът е на 500 метра от дома ни, в двете посоки ще изминем километър! И така, ден след ден, ще увеличим среднодневния си ход и това движение накрая ще ни се отблагодари с по – малко сантиметри от талията. Приложенията за измерване на крачки на телефоните са доста добри мотиватори всеки ден да надминавате себе си.

Ако спазите тези пет прости етапи от предизвикателството, лесно и бързо ще се сдобиете с желаното тяло. Добър помощник за засилване на резултатите е Formoline L112 .

Той не само ще ви отведе по – бързо към идеалната фигура, но и ще спомогне за регулиране на теглото след отслабване. Това е продукт с траен ефект, който лесно ще намали абсорбацията на холестерола, приет с храната. 

Лошият холестерол се съдържа в храни като пицата, богатите на мазнини млечни продукти, готовите пюрета на прах, палмовото масло и всички сладкиши по витрините на магазините. Така че, особено ако в своите диети прилагате така наречените „мръсни дни“, в които хапвате от всички изброени храни, Formoline L112 ще ви върне обратно в релси. Всичко за продукта може да прочетете тук: https://aptekamedea.bg/formolajn-l112-tb-kh-60-v1.html.

Включете се в нашето предизвикателство и се радвайте на лятото и новите си изваяни форми!

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах