С какви аксесоари всяка модерна дама трябва да разполага

Пригответе се да посрещнете пролетта според най-новите модни тенденции. Сред топ аксесоарите за идния сезон модните дизайнери посочват слънчевите очила, шаловете със закачливи принтове и шапката с периферия.  

 Всеки сезон модните дизайнери залагат на нови линии, цветове и аксесоари. Колкото и да ви се иска да останете незасегнати от новостите в модния бранш, това е почти невъзможно. Производителите от цял свят следят за тенденциите, които големите модни компании налагат,  и буквално се надпреварват да им подражават.

 Ако обичате модата, не пропускайте новостите, които триумфират по подиумите в цял свят. Ще разгледаме модните аксесоари, които ще бъдат изключително актуални този сезон и всяка дама трябва да има в гардероба си.

 Етно-стилът

Етностилът в модата ще е истински хит тази пролет и лято. Звучи сякаш в разрез с добрия вкус, но етно-модата и аксесоарите са класика. Разбира се, както при всяка модна тенденция, тук също е необходим усет и умереност. Ако не искате да биете прекалено на очи и предпочитате да останете модерни, без да изглеждате претруфено, заложете на следното:

Опитайте да съчетаете по-смели и ярки цветове. Нека те все пак си подхождат. Изберете два, максимум три цвята, но не прекалявайте.

Включете във визията си макси – дрехи и аксесоари. С тях се постига по-небрежен вид и се създава неподражаемо излъчване на вътрешен комфорт.

Чоукъри и масивни огърлици, колиета от черна панделка и мъниста, съчетани с по-небрежен стил, създават усещане за жизнерадостност, младост и собствен подход към модата.

Добавете към стила си ретро – обеци, гривни, цветни пръстени, повече злато и сребро в облеклото. Всички те са перфектни, както за през деня, така и за вечерните излизания. Комбинирайте смело и изразете настроението и светоусещането си със стила на обличане.

 Слънчеви очила

 Всяка година тенденциите в слънчевите очила варират – от класически, до яркожълти и сини стъкла. Слънчевите очила несъмнено остават един от най-впечатляващите начини за изразяване на индивидуалността и личното отношение към модата. Освен че правят визията  по-модерна, класическа или закачлива, очилата защитават очите от вредните UV-лъчи и по този начин са грижа за здравето в дългосрочен план.

 Ако се чудите какви очила да изберете тази пролет и лято, в социалните мрежи ще откриете стиловете на различни знаменитости. Не забравяйте обаче, че колкото и модерни да ви изглеждат едни или други рамки, най-важното преди да ги изберете, е да прецените добре дали подхождат на собствения ви стил. Изберете класически рамки за работната си визия, по-смел цвят и форма за почивката и уикендите.

 Чанти

 Казват, че чантата е запазен и най-любим аксесоар на дамите. Сигурно е така, щом модните дизайнери се надпреварват да лансират нови форми, цветове и размери всеки сезон. Изборът е наистина голям. Ако искате да сте модерни и стилни, съветваме ви да заложите не на бройката, а на качеството на чантите. Затова се доверете на  бранд, който гарантира качество и стил едновременно. Дори инвестицията да ви се стори прекалена, начинът, по който чантата ще допълни и подчертае визията ви, ще си заслужава.

Шапки със всякаква по вид периферия

Ако си мислите, че шапката с периферия е само за жарките дни на плажа, грешите. През последните години много известни дами могат да бъдат забелязани с такива шапки през пролетта, лятото и зимата, на пазар, на разходка в парка или на следобедна обиколка по магазините. Тези шапки се предлагат буквално навсякъде и можете да избирате между цвят, форма и големина на периферията. Съчетават се изключително добре с всеки стил и подхождат еднакво на по-млади и по-зрели дами. Когато избирате шапка с периферия, следвайте правилото, че колкото по-горещо е навън, толкова по-широка е периферията.

Допълнителни акценти

Ако трудно можете да останете безразлични към новите модни тенденции, не пропускайте да добавите към дрехите и аксесоарите си елементи, като принтове с фламингота и еднорози, части от пица, ананас, череши, кактуси, лебеди, понички. Повечето от тях подсказват ведро настроение и свободолюбив дух. Подходящи са за почивните дни, но и не само. Облечете под сакото си бяла риза с плодов принт или добавете към елегантната си едноцветна рокля пъстър шал с кактуси. Така ще останете верни на класиката, но и ще оставите категорично  впечатление, че не се побирате лесно в рамки. Цветните и весели шалове може да добавите към визията си под форма на колие или завързани на китката – самостоятелно или като допълнение към други аксесоари.

Каквато и да е визията, която търсите, аксесоарите винаги са тези, които носят основното послание за личността ви.

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах