Пет идеи как да зарадваме мъника си за 1 юни

Картичка, направена от вас

Сигурно имате цяла колекция с картички, направени от двете ръце на мъника ви. Дори и да не са съвършени, те винаги предизвикват умиление и са ви по-скъпи от всеки материален подарък. Може и вие да направите картичка за детето си - такава, която да казва „обичам те”. Даваме ви идея: изберете няколко от любимите ви снимки заедно, принтирайте ги и ги залепете върху оформен като картичка картон. Ако искате картичката да е наистина внушителна, нека размерите са нетрадиционни. Колкото по-голяма, толкова по-добре. Украсете я с панделки, надписи, пъстри ленти, мъниста и изрязани фигурки.

 

Празнична вечеря с мама и татко

Пригответе любимото ястие на детето си. Подредете празнично масата, украсете с балони, подгответе малки подаръчета и място, където да потанцувате. Нека всичко изглежда тържествено и подготвено с много обич и внимание. Може да подготвите покана за събитието, която да връчите на мъника си предварително. Така, с очакването на събитието, ще направите радостта от него още по-голяма. Децата имат нужда да се чувстват специални – с повод или не.

 

Торта с неговото име

Лакомствата винаги ще бъдат любимото изкушение на децата. Възползвайте се от повода, за да ги изненадате с пищно украсена празнична торта. Използвайте повече цветове за украсата й. Изпишете името на детето си отгоре. Ако възрастта му позволява, дори можете да измислите вълшебна история, която да направи тортата още по-необикновена. Например, че в нея са втъкани специални съставки, с които детето ви ще се почувства като истински герой, ще се сдобие с невиждан ум, смелост или талант… развихрете въображението си, а после поиграйте заедно.

 

Детско парти

Ако дома ви позволява, можете да устроите парти – изненада за мъника си. Поканете любимите му приятели, направете мини пици, хапки с любими плодове и сладоледени шейкове. Осигурете място за танци и игри. Може да измислите дори малки игри-закачки за децата и малките им гости – викторина с награди, мистър и мис парти, кой танцува най-добре… За финал може да поканите някой, който да посвири на китара, да попее или пък фокусник.

 

Куклен театър

Всеки миг, прекаран с децата, е безценен. Хванете детето си за ръка и заедно отидете на куклен театър. Повървете пеша преди това и използвайте случая да си поговорите, да му кажете колко го обичате, колко сте благодарни, че го имате в живота си, колко се гордеете с него. Припомнете си някой забавен момент от отминалите години, хапнете нещо, което обичате и после заедно се посмейте на представлението. Направете си снимка, за да запечатате момента и си обещайте по-често да имате и други такива.

 

 

Мили деца, честит празник!

Бъдете здрави, смели и любопитни към онова, което крие света около вас. Живейте, обичайте, изучавайте, мечтайте, творете, вълнувайте се, усмихвайте се, добрувайте, бъдете – нашия урок по сърдечност, невинност и доброта, нашето мечтано утре, нашето по-добро бъдеще!

 

Щастливо и безгрижно детство!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах