Подробно търсене

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2019

Овен (21 март-20 април)

Поемате смело нови инициативи. Усилията, които полагате, ще бъдат забелязани. Чертайте смело нови планове, но бъдете внимателни с кого ги споделяте. Месец април е подходящ за вълнуващо пътуване и приключения, така че не се колебайте. Вземете под внимание молбата на ваш близък човек. Имате щастието да споделяте приятелства, които са ценни за вас.

Телец (22 април до 21 май)

Мили Телци, през предстоящия период са възможни промени, изненади, нови запознанства. Ще се чувствате окрилени, свободни и силни. Влагате много амбиция и страст в работата си. Ще научите много от ваш по-възрастен колега или човек, с когото ще се запознаете. Добрите идеи ви връхлитат, но бъдете разумни и осмисляйте добре постъпките си.

Близнаци (22 май-21 юни)

Месецът е обещаващ. Радвате се на финансова стабилност и хармонични партньорски взаимоотношения. В много моменти решителността ви ще е важна, за да направите добро впечатление и да издигнете авторитета си. Направете точни планове за бъдещето си и не позволявайте нищо по пътя ви да ви отклони от начертаните цели.

Рак (22 юни-23 юли)

Използвайте чара си, за да влезете под кожата на някого, от когото зависи важен въпрос, свързан с бъдещето ви. Научете повече за конкурентите си и така ще сте по-подготвени, когато влизате в словесна конфронтация. Дори понякога да ви се струва, че сте неразбрани,  продължете да правите нещата така, както сърцето ви подсказва.

Лъв (24 юли-23 август)

Месецът е изключително динамичен за вас, мили Лъвове. Въпреки многото ангажименти, намерете повече време за семейството си. Не забравяйте дадените обещания и макар да ви е трудно, стойте зад тях. Всяко нещо, което ви кара да правите изключение от принципите си, застрашава вътрешния ви мир. Направете си равносметка за ценните хора в обкръжението ви.

Дева (24 август- 23 септември)

Взаимоотношенията с близките ви може да ви се сторят напрегнати, но помислете дали заложените от вас претенции не са в основата на това. Не отказвайте да видите красотата у всеки – хората са различни и в това е очарованието на света, в който живеем. Осигурете си повече време за разговори с близък, на когото вярвате. Ще се радвате на добро здраве.

Везни (23 септември-22 октомври)

Периодът ви кара да се чувствате изключително енергични и живи, но не се опитвайте да свършите всичко сами. Много хора виждат във вас пример за подражание, затова внимавайте с детайлите, които могат да ви компрометират. Възможно е някои от вас да се чувстват раздвоени в любовта. Дайте възможност на сърцето си да избере и няма да сбъркате.

Скорпион (24 октомври-22 ноември)

Възможно е периодът да ви постави пред ситуации, в които да се наложи да преосмислите приоритетите си и личната си позиция по определени въпроси. Всичко е за добро. Отпуснете се и вярвайте в себе си. Може би именно вашата увереност трябва да бъде изпитана, за да получите потвърждение, че убежденията ви и пътя, по който вървите, са правилни.

Стрелец (23 ноември-21 декември)

Периодът би могъл да ви поднесе много приятни моменти в романтичен аспект, но при условие, че сте склонни да поставите партньора си на преден план и му покажете, че мнението му има значение за вас. Мнозина от вас ще намерят сродната си душа или приятел, на когото могат да разчитат. Тази духовна връзка, ще ви даде силата, от която се нуждаете.

Козирог (22 декември-20 януари)

Възможно е дързостта ви да ви изправи пред конфликтни ситуации. Овладейте емоциите си и не критикувайте прекалено другите. Ще имате възможност да се запознаете с интересна личност, от която ще се почувствате вдъхновени. Животът ви ще се изпълни с вълнение. Очаква ви трайно подобряване на материалното състояние.

Водолей (21 януари-19 февруари)  

Месецът предразполага към преосмисляне на преживяното, нови планове, промени, поглед към себе си. Всяка стъпка, която предприемате, ще ви отведе напред към нови хоризонти. Не позволявайте времето да стане пречка, за да не споделяте компанията на любимите си хора. Очаква ви щастливо семейно събитие.

Риби (20 февруари-20 март)

Ако все по-често си мислите за ваканция или пътуване, не го отлагайте. Възможно е много от вас да имат нужда от почивка, по време на която да погледнат себе си и живота си отстрани. Не е време за драстични промени. Просто имате нужда от рестарт. Ако искате да внесете повече позитивизъм в ежедневието си, подходящо е да започнете курс или да се заемете с ново хоби.

 

Сподели