Честит празник на писмеността, българската просвета и култура!

АБВ са първите букви, с които децата ни се свързват по-силно с корените си и вече знаят какво е гордост и родолюбие.

АБВ е началото от азбуката на Кирил и Методий, която сме съхранили през вековете и тя все още е символ на нашето просветно начало.

АБВ е светлината, науката, вярата в бъдещето, историята. С буквите и думите децата ни научават да очертават границите на България, да благодарят, да общуват, да мечтаят, да вървят към бъдещето си.

Не заради училището, а заради живота се учим – казва Сенека. Успехът на всяка личност се корени в емоционалния, творчески и интелектуален опит от най-ранна възраст.  Затова  училищната среда и присъствието на силни, вдъхновяващи личности, дават на децата устрема за първите творчески търсения и открития. Талантливите деца израстват талантливи възрастни тогава, когато някой ги цени, хвали, подкрепя, насърчава развитието им и оценява индивидуалността им, но най-вече, вярва в тях. „Основната задача на детето е изграждане на човека, в когото му е писано да се превърне” - казва забележителният педагог Мария Монтесори.

Поздравяваме всички учители и се прекланяме пред духа, търпението и обичта, с които всеки ден насърчават просветата и израстването на децата.

 

Поздравяваме и всички родители за грижите, обичта и смелостта, която вдъхват на децата – защото в техните ръце е бъдещето.

 

Честит празник на всички, които носят в сърцето си българското, вярват в българските устои и се наричат с гордост Българи!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах