Нова аптека Медея в Перник

За първи път Верига Аптеки Медея отваря врати в град Перник.

Името Медея свързва 45 аптеки в София и страната. От създаването си през 2011 година, веригата отстоява и налага нова философия за здравето, докато високия стандарт и ниски цени са водещ модел на фармацевтична грижа.

Медея е символ на качество, стил, отношение, иновация… Вдъхновени от здравето, науката и природата, всички аптеки с името Медея са изградени по най-новите европейски стандарти. Хиляди хора всекидневно се доверяват на Медея в грижата за най-ценното: своето здраве.

 

В новата аптека Медея-Перник ще откриете разнообразие от лекарства, хранителни добавки, специализирани детски храни и стоки, медицинска и масова козметика, санитарни материали и др. Очаквайте многобройни промоции и намаления.

Сред богато разнообразие, изящност и уютна обстановка, може да намерите всичко, свързано с вашето здраве и красота. Квалифицирани фармацевти и консултанти  ще отговорят на всички ваши въпроси с професионализъм, поднесен с приятелско отношение и ангажираност, на която безусловно можете да разчитате.

 


Най- ценното за екипа на веригата са клиентите и грижата за тяхното здраве.

Може да ни откриете на адрес: град Перник, площад „Кракра“ бл.14, вх.В 

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах