СЕРУМИТЕ – НОВИЯТ ТРЕНД В КОЗМЕТИКАТА

СЕРУМИТЕ – НОВИЯТ ТРЕНД В КОЗМЕТИКАТА

24-ЧАСОВА ХИДРАТАЦИЯ, УПЛЪТНЯВАНЕ, ИЗГЛАЖДАНЕ, БЛЯСЪК И СИЯЙНОСТ?

ГРИЖА ВСИЧКО В ЕДНО?

Какво представляват серумите и какви са техните функции?

Високо концентрирани продукти грижа за кожата, серумите предлагат множество предимства, свързани с хидратация, уплътняване, изглаждане и защита. С ултра леки и комфортни текстури, серумите се очертават като бъдещето в козметичната индустрия.

Вече съществуват много и различни видове серуми, всеки със своите уникални цел и състав. Някои помагат за озаряване на кожата или намаляване на пигментациите, други се фокусират върху повишаване на хидратацията или борба с признаците на стареене. А трети събират в себе си всички необходими действия, за да дарят кожата с естествена красота, гладка текстура, младост, блясък и сияйност.

Какво препоръчваме ние, като експерти от аптеки МЕДЕЯ?

Насочваме вниманието си към най-новия серум на Дерматологични Лаборатории URIAGE – EAU THERMALE H.A.Booster, съдържащ 1,5% чиста и натурална хиалуронова киселина, който действа върху всички признаци на дехидратация (фини линии, дискомфорт, помътнял тен). С комфортна и ултра лека текстура, продуктът се разтапя върху кожата, за да възстанови естествените механизми на хидратация.

Доказани активни съставки: [1,5% ЧИСТА И НАТУРАЛНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА + ЕКСТРАКТ ОТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ЛЕЧЕБНА БЯЛА РУЖА + AQUAXYL].

Как действа хиалуроновата киселина?

  • Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло:

Поддържа хидратацията в повърхностните слоеве на кожата.

  • Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло:

Действа на средна дълбочина на епидермиса – хидратация

  • Хиалуронова киселина с много ниско молекулно тегло

Извънклетъчен матрикс на дермата: стимулира активността на фибробластите.

Високото съдържание на хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло в ХИАЛУРОНОВИЯТ СЕРУМ на URIAGE задържа водните молекули в клетките, за да бъде мощен бустер на хидратацията, с ефект на уплътняващ филър. Благодарение на екстракта от лечебна бяла ружа, кожата е успокоена и с възстановена, подсилена кожна бариера.

Доказани резултати: кожата е уплътнена, видимо по-гладка, свежа и с прасковена мекота.

Неговият аромат е термална наслада за всички сетива: бергамот и праскова, с нотки на момина сълза и кедър.

Как да прилагате серума?

Нанасяйте от 2 до 3 капки върху добре почистената и подсушена кожа с леки масажиращи движения.  След него е ред на EAU THERMALE Термален хидратиращ крем. Избягвайте контакт с очите.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах