Не пропускайте новата мода при слънчевите очила

Не пропускайте новата мода при слънчевите очила

Ако все още имате съмнения относно новите тенденции при слънчевите очила това лято, научете с нас.

Екстравагантността и предизвикателството са двете думи, които заключават новата модна тенденция при слънчевите очила това лято. Формите, размерите и цветовете се съчетават по начин, по който е невъзможно да останете незабелязани. Демонстрирайте дързостта и освободеността си, докато налагате стил.

Новата мода в слънчевите очила показва дързост, ярки цветове и съчетания, непокорен, младежки дух. Формите са преобърнати, цветовете - вибриращи и експресивни, детайлите – смели. Без съмнение, докато ги носите, тези очила ще ви направят център на вниманието в най-положителен смисъл. Ако искате да изглеждате така, сякаш току-що сте слезли от модния подиум, си струва да последвате най-новите тенденции при слънчевите очила.

Не бива да е изненада, че винаги онова, което е най-актуално в световния моден бранш, стъпва здраво и сигурно върху утвърдени модни линии от миналото, но пречупени през модерността на съвремието. От петдесетте и шестдесетте години на миналия век, в най-актуалните тенденции при очилата днес ще забележите заострените горни краища, по-тънки рамки и удължена форма (в по-голяма или по-малка степен). В споменатия период очилата са тъмни, като контрастът е в рязкото различие между цвета на стъклата и рамките: бели, бежови, кремави. Днес, въпреки че рамките са доста подобни на оригинала, цветовете на стъклата са много по-свежи, по-млади и вибриращи. Тоновете са кехлибар, жълто, бледорозово, светлокафяво.

Заострените горни краища ще бъдат топ акцентът този сезон. Заложете на модели, които имат детайли в злато, сметана или бежово. Нека стъклата са свободно стоящи, прикрепени с двоен мост над носа. Тези очила имитират най-класическите модели от миналото, но по начин, който без съмнение ги прави иновативни.

За разлика от тенденцията на десетилетието на петдесетте и шейсетте години, стъклата са по-малки, подобни на типичните за деветдесетте. Да, те не предпазват очите така, както по-големите, но са шик и носят усещане за непринуденост и самоувереност. Всъщност всички знаменитости залагат често на този тип слънчеви очила: Ева Лонгория, Джиджи и Белла Хадид, Миранда Керр, сестрите Кардашиан.

Големите модни къщи предлагат на пазара модели слънчеви очила с много тънки рамки, светли, обагрени в различни нюанси стъкла и различни акценти. В същото време тъмните очила винаги ще си останат класика, независимо от десетилетието, от което са вдъхновени: петдесетте, шестдесетте или деветдесетте. Ако целите по-елегантна и стилна визия, черните очила винаги се съчетават перфектно с нея.

Джиджи Хадид – известен модел, обичан от всички поколения, вече има своя линия слънчеви очила. Младата любимка на всички дизайнери твърди, че черпи вдъхновението си от последните десетилетия, но се стреми да създаде стил, който да е вечен и забавен. Моделът признава в интервютата си, че се е отдалечила от най-екстравагантните модели, актуални в миналото, за сметка на по-класическите и трезви линии. Очевидно една толкова творческа и витална личност, като Джиджи, успява да открие баланса при този моден аксесоар, тъй като успешно комбинира класиката със забавното и смелото.

Както в колекцията на Хадид, така и при други модни дизайнери, ще откриете жълтото във всичките му разновидности. Този цвят без съмнение е последен писък на модата този сезон, както при дрехите, така и при аксесоарите. Жълтото се свързва с младостта, радостта от живота, слънцето и виталността на лятото. Колкото и модерен да е този цвят при слънчевите очила, не забравяйте, че ако очите ви са изложени на висок интензитет на слънчева светлина, по-добре е да заложите на по-тъмни очила.

Все пак, въпреки модата, важна е грижата за очите, както и кой модел и цвят подхождат на индивидуалните черти на лицето ви. Затова винаги преди модните тенденции следвайте собствения си усет за красота и стил. Няма по-сигурен начин, че ще имате визия, която ще се радва на абсолютен успех и подражание.  

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах