Какво да подарим за Свети Валентин

Любовта е най-сложното преживяване. Тя не е обикновена емоция, а експлозия от чувства. Преминава отвъд границите на всяко семпло и наивно обещание. Тя  е отрицание на обикновеното, защото придава на човешките качества свръхестествена сила, благодарение на което всичко, за което мечтаем, можем да свържем само с едно единствено лице. 

Празникът на влюбените – Свети Валентин е още един повод да бъде отпразнувана любовта във всичките й измерения.

Предлагаме ви няколко идеи за това какво да подарите за празника. Но…това са само идеи.

 

Само обичта ви най-добре ще подскаже какво би донесло на любимия ви човек посланието, което сърцето ви има да отправи към него.

 

Време е за сън

Ако си мислите, че тайната на здравословната връзка се крие в общите вечери, свещите и бърборенето до късно вечер, пропускате нещо. Сънят заедно. Да, точно така. Става дума за онези сгушени, интимно влюбени моменти в леглото, в което се смята, че прекарваме поне една трета от времето си. А какво е то без луксозно спално бельо? Черното, червеното и животинските принтове носят гените на любовта. Заложете на качествени, луксозни материали, които приласкават и обещават, като коприна, в съчетание с лен, памук или кашмир, за вълшебно усещане.

 

Звездно извисяване

Оставете статичната разнеженост по съзерцанието на звездите. Вместо това, протегнете ръка, свалете някоя от тях и я сложете в ръцете на любимия си човек. Едва ли има друг подарък, който да олицетворява извисеността и триумфа на любовта. През последните години истински хит е да се купи истинска звезда и да се наименува по избран начин. Така всеки път, щом заедно проследите траекторията й, ще виждате как върху крехката й, блещукаща осанка, се крепят обемните рамене на бъдещето ви.

 

Бягство от града

Бягството от реалността е самата същност на любовта. Понесете се на крилете й, като за целта потърсете уединено, цветно и живописно място, далеч от града. Потопете се в цветовете на природата, вдишайте от вдъхновението й и се оставете на безвремието. През последните години влечението към природната естетика е и моден каприз. Този подарък е подходящ за всички, които имат заето бизнес ежедневие и рядко слагат цветните си маратонки за разходка сред природата – под ръка с любимия си човек и далеч от всяка градска суетата.

 

Пътуване във времето

Превърнете жилището си в пространство за фотография и погледнете връзката си в артистичен контекст. Концепцията включва една стена от жилището ви, подходящо осветление и дузина общи снимки – колкото по-непринудени, толкова по-добре. Разбира се, че в основата на артистичния ви проект стои любовта, която вибрира във всяка част от фотографския ви пъзел. Запечатана е в усмивките от снимките и обещава онова, което всеки влюбен би искал да чуе… завинаги…

 

Кажи „Да”

Предложенията за вечен съюз във днешно време не са това, което бяха. Откакто женското съсловие не се нуждае от пламенните слова на Дон Жуан, за да повярва в себе си, все по-рядко жените очакват предложение с паднете на колене и куп съчинени куплети за женската красота. Държите ли на оригиналността, заложете не на класиката, а на класиците в модния бранш. Откажете се от традиционния пръстен в полза на часовник или медальон, изящно  гравиран с ваше послание. И ако наистина между двама влюбени могат да стоят някакви въпроси, то отговорът на вашия, категорично ще е ДА.

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах