КАКВА МЕТЛИЧКА ДА ИЗБЕРЕМ ЗА РУСКА ПАРНА БАНЯ, САУНА И СПА ПРОЦЕДУРИ

Метличките за руска парна баня имат невероятни свойства, за които може би никога не сте чували! Можете ли да си представите руска баня без ароматна метла за сауна? Традициите на нейното използване са дълбоко в историята.  Използването на метла удвоява ползите от парната баня. Всяка метличка за парна баня има невероятни и уникални лечебни свойства.

Запознайте се с техните различия, така че следващото ви пътуване до СПА центровете да е още по-полезно!

Евкалиптова метличка: Тя е много пoпулярна поради уникалните си лечебни свойства. Има специален ефект върху дихателната система, облекчава различни настинки, облекчават студа, тонизира. Благодарение на високото съдържание на етерично масло в листата, тя излъчва аромат, който може да успокои и тонизира работата на тялото. Върху кожата има антибактериален и избелващ ефект. Ще ви стане любима, ако не можете да живеете без приятни аромати! Такава метла ще изпълни банята с уникални миризми и ще ви помогне да се отпуснете.

Брезова метличка: Отлично загрява и масажира кожата.Листата, пъпките и кората на брезата са с лечебни свойства, което прави брезовите метлинай-популярни в руската баня.Тази метла е идеална за болки в мускулите и ставите, например след тежко натоварване.

Дъбова метличка: Успокоява и съ-що така е известна със своя противовъзпалителен ефект. Тази метла е много полезна за хора с висок физически и психически стрес.

 

Всяка метличка за руска баня е полезна и добра по свой начин. Изберете най-доброто за вашето здраве. 

 

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах