Как да облекчим пролетните алергии?

Как да облекчим пролетните алергии?

 


Пролетните алергии се проявяват с дразнене или подуване на лигавицата на носа. Това състояние е известно като алергичен ринит. В повечето случаи пролетните алергии се лекуват с медикаменти, но те често имат и негативни ефекти като успиване, проблеми с храносмилателната система и други.

 


Тогава идва на помощ инхалационната терапия с физиологичен разтвор, която за разлика от медикаментите няма никакви странични ефекти.

 


Инхалацията с физиологичен разтвор може да се прилага до 3 пъти на ден. Тя действа на цялото белодробно дърво, овлажнява лигавиците и намалява или напълно елиминира алергичните реакции. Може да се комбинира с промиването на носа с физиологичен разтвор, за да ускорите изчистването на излишната слуз.

 


Как инхалацията с физиологичен разтвор повлиява алергията?


Терапията чрез инхалатор успокоява и отваря задръстените носни канали. Може да отстрани полепнали микроорганизми и да овлажни лигавицата, която е пресушена поради наличие на алергени. Инхалационната терапия е най-бързият, лесен и безвреден начин, за да се чувствате добре през пролетта, ако проявявате алергия.

С МЕШ инхалатора на Europharma, който може да се ползва навсякъде заради компактния си размер и възможността за захранване от телефон, можете лесно и бързо да реагирате при първи симптоми и да туширате процеса, още преди състоянието ви да се е влошило. Инхалаторите могат да се използват от всеки член в семейството, като са подходящи и за децата, а малкият им размер ще ви позволи да ги вземете с вас и по време на пътуване.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах