Как да изберем аромата, който ни подхожда

Как да изберем аромат, който да подчертава личността и да допълва аурата ни? Правилата са повече от едно, а главното е да не подхождате емоционално и да дадете на аромата поне 30 минути, за да взаимодейства със сетивата ви, преди да отсъдите.

Всички сме срещали хора, които не оставят на външността си да не направи впечатление – във въздуха около тях се носи парфюм, нещо като второ Аз, което се разграничава от собственото и сякаш живее в пространството като невидим дух и отклонява вниманието към себе си.

Когато дойде момента да изберете парфюм, по-добре да се насочите към аромат, който подчертава и се вписва в личността ви.

За вечните романтици: флорални компоненти, допълнени от сладка ванилия

Жасмин, роза, люляк… Финото присъствие на тези забележителни цветни ухания обгръща като с копринен воал аурата на хора, които демонстрират нежност, замечтаност и уравновесеност.
Флоралните аромати често ни напомнят за спомени от детството и са синоним на нежност. Те са много често предпочитани от хора, които определят себе си като заклети романтици.




За влюбените в живота: цитрусови нотки, подсилени от дървесни ухания

Лимонът, бергамотът и грейпфрутът са в основата на много парфюми. Подчертани умело с дървесни ухания, те носят в сърцето си жизнена елегантност и неустоим енергиен импулс. Идеални са за динамични, експресивни и силни личности. Те са смели и напомнят пулса на самия живот. Екзотичните флорални компоненти биха направили още по-вълнуващ и неустоим характера им.

За авантюристичните души: ориенталски аромати, съчетани с плътен кехлибар

В основата на тези ухания стоят ванилия, канела, кориандър, жасмин, допълнени от кехлибар. Кехлибареното дърво има омайващ аромат и силен характер, който предизвиква чувственост. Съчетанието от жасмин и кехлибар създава усещане за мистичност, опиянение, романтично вдъхновение. Вибрациите, които излъчва, допълват идеално любителите на пътуванията, авантюристично настроените, вечно будни и търсещи личности, които не се страхуват да експериментират с нови посоки и смели мечти.




За излъчващите мистерия: аромати от острова на Афродита, допълнени от цветни нотки

Шипровите аромати имат свое собствено място в историята на парфюмното изкуство. Вдъхновен от уханието на Кипър, първият шипров парфюм е създаден през 1917 г. от Франсоа Коти. Тези аромати съчетават нотки от неповторимата фауна на острова: букети от лишеи, етерични масла и зеленина. Те оживяват още по-пламенно в присъствието на ароматна роза и пачули. Подобни парфюмни композиции са любими както на мъжете, така и на жените – загадъчни, мистериозни и оригинални личности.



За стилните: дървесни нотки и сладък бадем

Ароматът на кедър, сандалово дърво и ветивер, притежават очарование и изисканост, излъчват топлина. Модерен шик, елегантност и реалистичност са прилагателните, които описват профила на любителите на тези ухания. Присъствието на кедър и ветивер, подчертано от сладък бадем или мускус, напомня спокойствие и съвършенство, присъщи на природата.




За тези, които обичат лукса: смели парфюмни съчетания

Съчетанието от мед, тютюн и бреза на пръв поглед изглежда смело, но в действителност парфюмите са създадени така, че далеч зад нотките им, само един определен тип хора да разпознаят себе си. Тази парфюмна композиция припомня луксозни кожени стоки. Подхожда на смели и самоуверени личности, които сами изпълват с присъствието си всяко пространство, като, разбира се, парфюмът им не остава незабелязан. Уханието му предизвиква доверие и спокойствие, изпраща послание за мир.



За дискретните и фини личности: ухания от природата

Ароматните трептящи нотки на градински чай, босилек и мента са любими на мъжете и стоят в основата на ежедневни, спортни аромати. Присъствието им напомня уханно утро, изпълнено със свежест и живителна енергия. Деликатни и мъжествени, фините есенции от това семейство мигновено привличат вниманието.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах