Интервю с Алексей Андреев

Името Медея свързва 45 аптеки в София и страната. От създаването си през 2011 година, веригата отстоява и налага нова философия за здравето, докато високия стандарт и ниски цени са водещ модел на фармацевтична грижа.

Медея е символ на качество, стил, отношение, иновация… Вдъхновени от здравето, науката и природата, всички аптеки с името Медея са изградени по най-новите европейски стандарти. Доказателство за успеха им са хилядите хора, които всекидневно се доверяват на аптеките за грижата за най-ценното: своето здраве.

 

Алексей Андреев е по-младият собственик и основател на верига аптеки Медея. Срещнахме се с него, за да ни разкаже какво стои в основата на успеха на бранда Медея, какви изненади подготвя веригата за почитателите си и с какво ще запомни отминаващата 2016г.

В един толкова вълнуващ и предпразничен период, нямаше как да не направим опит да  откъснем Господин Андреев от бизнес етикета, за да го върнем  към детството и спомените, свързани с коледните и новогодишни празници. Вижте какво ни разкрива той…

 

Господин Андреев, с какво ще запомните 2016 година? Беше ли плодотворна в професионален аспект и какъв отпечатък остави върху бранда Медея ?

Скъпи приятели, годината почти преваля и идва най-магическото време – зимата- време за празнични семейни мигове, ваканция, подаръци… Ще запомня 2016г с многото важни събития, които ни се случиха. Продължаваме да растем. Марката Медея роди още десет аптеки и така ще посрещнем новата  2017 г с 45 аптеки с името Медея. Създадохме нов офис, който обедини всички ни на едно място. Създадохме и публикувахме първото корпоративно видео Медея, първата реклама по радиото… Всичко това, благодарение на екипа на Медея.

 

Ако приемем, че всяка нова година е край и едновременно ново начало, какви са страниците, които затваря 2016 и какви нови начала бихте искал да поставите през 2017?

Според мен всяка нова година не е нито край, нито начало, а по-скоро - продължение. И ние продължаваме през новата година  - само напред!

 

Какви изненади готви веригата за почитателите си?

През новата година продължаваме да се развиваме, като по-специално внимание ще насочим не само към София, но и към други населени места. В началото на 2017г стартира новият ни проект - онлайн аптека. Искаме да бъдем още по-близо до клиентите във всеки град в България. Хората от другите градове първоначално ще могат да използват услугите на Медея онлайн аптека, без да напускат дома си. Брошурата на Медея ще превърнем в списание с интересни, оригинални статии, промоции, игри и хороскоп… Само това ще ви издам засега.

 

Как планирате да посрещнете празниците?

Ще прекарам празниците у дома, със семейството и приятелите ми.

 

Кога за последен път написахте писмо до Дядо Коледа?

Ако имате предвид с някое дете, то да – не отдавна! С  племенницата ми преди няколко години. Ако ме питате дали пиша писма от първо лице, то не! И за да бъда честен, възрастните не бива да го правят, това е право само на децата! Ако обаче с въпроса си се опитвате да разберете дали мечтая за нещо, да, така е! ☺

 

С какви детски спомени свързвате Коледа и Нова Година?

Винаги ще си спомням с много топли чувства как като дете очаквах деня, в който с родителите ми се събирахме и заедно украсявахме коледното дърво. Това са прекрасни моменти!

Смятам, че винаги трябва да се стараем да оставяме красиви спомени у децата и да им даряваме щастливи мигове.

 

Как би звучал завършека на… „Една година е толкова голяма, колкото…”

Една година е толкова голяма, колкото един живот, и малка, колкото един миг!

 

Какво ще
пожелаете на нашите читатели?

Скъпи приятели, желая на всички ви добро здраве, семейно щастие и истински приятели. Нека всяка нова година бъде по-добра от предходната, а старата да се помни само с добри впечатления! Бъдете здрави и щастливи!

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах